Οι γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου έχουν άρωμα 1950 - Τις φορούσε όλη η παλιά Αθήνα

Έκαναν πάταγο στα '50's!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Οι γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου έχουν άρωμα 1950 - Τις φορούσε όλη η παλιά Αθήνα

Είδαμε τις γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου και έχουν άρωμα 1950! Τις φορούσε όλη η παλιά Αθήνα και αν τις έχει η γιαγιά σου στη ντουλάπα της, πάρτες γιατί θα φορεθούν πολύ. Μιλάμε για δυναμική επιστροφή και έχουμε λεπτομέρειες για το trend που κάνει comeback.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φημίζεται για το στιλ της και αυτή η εμφάνισή της, δεν πήγε πίσω. Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ένα look με επιρροές από τα '50's και μας ενθουσίασε. Προσωπικά, λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με vintage οπότε το 10άρι από εμένα ήταν μονόδρομος.

Η fashionista Τάτι, συνδύασε φούστα με χρωματιστό λεοπάρ και ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Μέχρι εδώ, όλα οκ θα μου πεις και εντάξει, δεν είναι κάτι grande. Αλλά! Από κάτω εντόπισα ένα ζευγάρι φοβερές γόβες σε φούξια που ήταν must item για τις εμφανίσεις 6 δεκαετίες πίσω. Την Άνοιξη ειδικά θα φορεθούν πολύ, όπως και οι snakeskin μπότες της που μπορείς να βρεις εδώ...

Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις τις γόβες σου με άρωμα 1950 σαν την Τατιάνα Στεφανίδου

Το γλυκό ροζ ανήκει στα ζεστά χρώματα, και προκύπτει από την ένωση του καθαρού λευκού και του έντονου κόκκινου. Ένα γλυκό χρώμα που εμπνέει ηρεμία, τρυφερότητα, αθωότητα, παιδικότητα. Θεωρείται αισιόδοξο χρώμα, αν και πρέπει να μην χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες, γιατί τότε λέγεται πως βγάζει επιθετικότητα.

Επίσης το ροζ είναι από τα χρώματα που ταιριάζει με όλα τα χρώματα, αρκεί βέβαια να είναι οι σωστές αποχρώσεις. Δένει θαυμάσια με : Γκρι- καφέ - μαύρο! Η επιλογή είναι δική σου....