Η Αθήνα Οικονομάκου φόρεσε το αξεσουάρ που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας

Αν δεν το έχεις τρέξε να το αγοράσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθήνα Οικονομάκου φόρεσε το αξεσουάρ που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας

Η Αθηνά Οικονομάκου ακολουθεί όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν στην μόδα και πάντα εντυπωσιάζει με τους συνδυασμούς της. Μάλιστα στην προσωπική της συλλογή έχει ένα αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας.

Ποιο είναι αυτό; Η ζώνη, που πρέπει όλες να έχουμε τουλάχιστον μια στην ντουλάπα μας. Δίνουν άλλο αέρα και στη στο outfit μας και όπως φαίνεται έχουν επιστρέψει δυναμικά στην μόδα.

Η Αθηνά Οικονομάκου, την συνδύασε άψογα με μια καρό μίνι φούστα, ένα κλασικό πουλοβεράκι και μαύρα μποτάκια. Πες και εσύ «ναι» σε μια ζώνη και δημιούργησε το πιο «βαρετό» look σου σε πιο σικάτο.

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την τάση της Άνοιξης στα νύχια της και δεν δίστασε να μας το δείξει. Εσύ θα το δοκιμάσεις ή θα προτιμήσεις πιο κλασσικά χρώματα; Η επιλογή δικιά σου.

4 ζώνες -αξεσουάρ εκτός της Αθηνάς Οικονομάκου που πρέπει μα έχουμε όλες οι γυναίκες

Η λεπτή ζώνη

Κάθε γυναικεία ντουλάπα πρέπει να έχει μια λεπτή ζώνη, κατά προτίμηση μαύρη για να πηγαίνει σχεδόν με όλα τα ρούχα. Οι χρήσεις μιας τέτοιας ζώνης είναι άπειρες! Μπορεί να φορεθεί για να κρατάει πιο σφιχτό το αγαπημένο σου τζιν. Ακόμα, μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα αέρινο φόρεμα, ώστε να τονίσεις τη μέση σου και να δημιουργήσεις καμπύλες. Επίσης, μια λεπτή, απλή και διακριτική ζώνη είναι ότι πρέπει για τα ογκώδη πουλόβερ.

Η ζώνη τσαντάκι

Η ζώνη τσαντάκι αποτελεί μια από τις πιο τελευταίες τάσεις της μόδας και εκτός από σούπερ στιλάτη είναι και πρακτική! Μπορεί να είναι μικρή αλλά μπορείς να αποθηκεύσεις σε αυτή το κινητό, τα χρήματα ή το κραγιόν σου. Συνδύασε τη ζώνη τσαντάκι με παντελόνι, πουκάμισο ή ακόμα και με μαγιό!

Η ζώνη αλυσίδα

Ιδανική για να αναβαθμίσει κάθε look σου, η ζώνη αλυσίδα είναι τάση! Παρά το γεγονός ότι είναι απλή, προσδίδει στην εμφάνιση έναν αέρα πολυτέλειας και την κάνει πιο ενδιαφέρουσα. Μπορείς να τη συνδυάσεις σχεδόν με οποιοδήποτε σύνολο έχεις επιλέξει. Για παράδειγμα, επιλέγοντας μια ζώνη αλυσίδα σε μια total black εμφάνιση δίνεις μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο look σου και σπας τη μονοτονία του μαύρου! Ακόμα, ταιριάζει τέλεια με τα τζιν σου για τις πιο καθημερινές εμφανίσεις ή με φορέματα στα οποία θέλεις να τονίσεις τη μέση σου.

Η ζώνη με μεγάλη αγκράφα

Η ζώνη με τη μεγάλη αγκράφα είναι ακόμα μια τάση των τελευταίων ετών! Και όχι άδικα αφού αποτελεί ένα αξεσουάρ που κάνουμε την εμφάνιση πιο σύγχρονη και μοντέρνα! Προτίμησε μια μαύρη ζώνη και παίξε στο σχήμα ή στο χρώμα με την αγκράφα.