Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την τάση της Άνοιξης στα νύχια της - Θα το δοκιμάσεις;

Η απόχρωση που δεν περιμέναμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την τάση της Άνοιξης στα νύχια της - Θα το δοκιμάσεις;

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την τάση της Άνοιξης στα νύχια της και δεν δίστασε να μας το δείξει. Εσύ θα το δοκιμάσεις ή θα προτιμήσεις πιο κλασσικά χρώματα; Η επιλογή δικιά σου.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για το μοναδικό της στυλ και την λατρεία της σε ρούχα, αξεσουάρ και ομορφιά. Και μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά μέσα από πρόσφατο ποστ της, όπου φρόντισε να μας δείξει την απόλυτη τάση στα νύχια.

Ποιο είναι αυτό; Το μαύρο χρώμα. Και όμως μπορεί να σου ακούγεται παλιακό ή ξεπερασμένο, ωστόσο είναι καταπληκτική επιλογή για να πας "κόντρα" στα φωτεινά χρώματα στα ρούχα και να δημιουργήσεις αντίθεση στο look σου. Εξάλλου, το προτείνουν και μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, μιας και είναι elegant για όλες μας τις εμφανίσεις.

Και μιας και μιλάμε για την ηθοποιό και το στυλ της, εσείς είδατε το μοναδικό της "φλογερό" παντελόνι που βρίσκεται σε έκπτωση; Τρέξτε να το προλάβετε!

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν φορέσει την τάση της Άνοιξης στα νύχια της έβαλε παλτό στο πιο δύσκολο χρώμα - Λίγες το τολμούν, αλλά πήρε 10άρι

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε κίνηση ματ και έβαλε παλτό στο πιο δύσκολο χρώμα! Λίγες το τολμούν, αλλά πήρε 10άρι από εμάς γιατί απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι γνήσια fashionista. Εξάλλου αν δεν έκανε την αρχή η Αθηνά, τότε ποια;

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, έχει αποδείξει αρκετές φορές την αγάπη της για την μόδα. Να θυμίσουμε κιόλας, ότι η ίδια έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή με ρούχα, το Project Soma. Η Αθηνά Οικονομάκιυ, βρέθηκε εκτός Αθήνας για ταξίδι αναψυχής και φόρεσε παλτό στο πιο δύσκολο χρώμα.

Η ίδια, τόλμησε το καμηλό σε πανωφόρι και δικαιώθηκε, αφού το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για τις ξανθές. Αν και εσένα σου αρέσει να παίζεις με τα trends, μην το φοβηθείς γιατί αν το συνδυάσεις σωστά μπορείς α απογειώσεις τα looks σου. Πάρε και ένα belt bag όπως αυτό εδώ και θα πάρεις χαλαρά το 10άρι...