Έκτακτη ανακοίνωση από τα H&M

Τι ανακοίνωσαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τα H&M

Έκτακτη ανακοίνωση έχουμε από τα H&M, εν μέσω πανδημίας, καθώς η CEO του ομίλου Helena Helmersson ήρθε σε επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ο όμιλος H&M θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική της εφοδιαστικής του αλυσίδας, και ξεκινά άμεσα την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού τον οποίο θα διαθέσει σε νοσοκομεία και σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως.

Τι αναφέρει η έκτακτη ανακοίνωση από τα H&M

Ο όμιλος ανέφερε χαρακτηριστικά, με την Anna Gedda, Υπεύθυνη αειφορίας, “Είμαστε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού και πρέπει να την προσεγγίσουμε όσο πιο συλλογικά γίνεται”. Μάθε περισσότερα για τον όμιλο Η&Μ στη διεύθυνση: https://hmgroup.com/

Και μιας και θα είσαι εκεί σου βρήκαμε το black dress που ξεχώρισε στη νέα συλλογή των H&M

Τώρα λοιπόν που καθόμαστε και έχουμε χρόνο σου βρήκαμε στο eshop των H&M ένα μαύρο φόρεμα από την νέα τους συλλογή που πραγματικά κάνει θραύση. Δες εδώ και το τέλειο paper bag τζιν

Μοναδικό και πολύ εύκολο να το φορέσεις και να συνδυαστεί πρέπει να το αποκτήσεις, γιατί ένα μαύρο φόρεμα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας εκεί έξω.

H&M+ Linen-blend dress

H&M φόρεμα

29,99 €

Θα το βρεις εδώ

Πώς να το φορέσετε:

  • Βρείτε αξεσουάρ που μπορείτε να συνδυάσετε με το φόρεμα. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι χριστουγεννιάτικο, κάτι κόκκινο ή χρυσό. Αρκεί να ταιριάζει με το outfit και να μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.
  • Τολμήστε να δώσετε μια γκλάμουρ πινελιά στο look σας συνδυάζοντας το φόρεμά σας με μια εσάρπα ή παλτό-κάπα σε metallic απόχρωση.
  • Η δαντέλα, το σατέν αλλά και το βελούδο είναι must ειδικά αν τα συνδυάσετε με χρυσά ή ασημένια αξεσουάρ.
  • M μπότες, ειδικά οι Over-the-knee, σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές.
  • Διαλέξτε ένα clutch τσαντάκι με patterns για να κάνετε τη διαφορά.