Fashion Alert: Πίσω στα '90s με τα tie dye ρούχα που ήρθαν για να μείνουν

To trend που θα αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Fashion Alert: Πίσω στα '90s με τα tie dye ρούχα που ήρθαν για να μείνουν

Κορίτσια δώστε προσοχή γιατί σας έχουμε μοναδικό fashion alert, που μας γυρνάει πίσω στα '90s! Και φυσικά μιλάμε για τα tie dye ρούχα που ήρθαν για να μείνουν και να σε κάνουν λίγο πιο παιχνιδιάρα.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει έντονα στο προσκήνιο trends από τα '80s αλλά και από τα '90s, με τα δεύτερα να παίρνουν σιγά - σιγά το προσκήνιο στον χώρο της μόδας.Ένα από αυτά που είδαμε να "εισβάλλουν" στην καθημερινότητά μας είναι και τα tie dye σχέδια.

Συγκεκριμένα αυτό το trend, αν και ξεκίνησε από πέρυσι βλέπουμε όλο και πιο πολύ φέτος να κάνει κανονικό comeback σε κολάν, φορέματα, τοπ αλλά και αξεσουάρ όπως τα αγαπημένα πλέον scrunchies. Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί που στο παρελθόν δοκίμαζαν να πετύχουν το τέλειο tie dye μόνοι τους, δένοντας για παράδειγμα κόμπο ένα μακό T-shirt και βάζοντάς το μέσα σε μία λεκάνη με νερό και χλωρίνη, με διάφορα βιντεάκια να δείχνουν αναλυτικά και βήμα - βήμα την τεχνική.

To tie dye είναι το trend του καλοκαιριού που θα σε τρελάνει

Η αλήθεια είναι πως αν και είναι αρκετά τολμηρό έχει αγαπηθεί από αρκετούς, ανάμεσα στους οποίους και τα μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως ο οίκος της Dior, ο οποίος τα είχε και σε πρώτο πλάνο σε πασαρέλα του. Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη τάση που επέστρεψε και υιοθετήθηκε από influencers σε όλον τον κόσμο και που από όσο δείχνει θα μας απασχολήσει αρκετά όλο το καλοκαίρι.

Αν αναρωτιέσαι ποιος σκέφτηκε αυτή την τεχνική, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό όταν σου πούμε ότι πρόκειται για κάτι πολύ παλιό. Και συγκεκριμένα αξίζει να σημειωθεί πως το tie dye ξεκίνησε στα '60s στις ΗΠΑ, ενώ δεν άργησε να εμφανιστεί και στη μόδα, με αποκορύφωμα τη δεκαετία του 1990. Μιας και μιλάμε για χρώματα ωστόσο, βάλε και το κίτρινο στην ντουλάπα σου, με 2+1 τρόπους ώστε να τους εντυπωσιάσεις όλους στο πέρασμά σου.

Tie Dye Gigi Hadid trend μόδα

TAGS