Μείνε άνετη στο σπίτι με το μπλε πουά νυχτικό από τα Oysho

Σικάτη και στην καραντίνα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μείνε άνετη στο σπίτι με το μπλε πουά νυχτικό από τα Oysho

Τώρα που είσαι συνέχεια στο σπίτι είναι πολύ σημαντικό να παραμένεις ανά πάσα στιγμή άνετη αλλά και σικάτη και για να το κάνει αυτό, πρέπει να κάνεις δικό σου το πιο στιλάτο μπλε πουά νυχτικό που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho.

Σίγουρα ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες έχει να κάνει με το γεγονός ότι τώρα που είμαστε σε καραντίνα έχουν αφήσει λίγο τον εαυτό τους και δεν περιποιούνται τόσο όσο θα ήθελαν.

Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε την εφμάνισή μας ακόμα και όταν είμαστε στο σπίτι και περνάμε το χρόνο μας χαλαρώνοντας.

Για να το κάνεις αυτό πρέπει να κάνεις απλά μία βόλτα στο online store του Oysho, όπου θα βρεις όλα τα ρούχα που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις ακόμα και με τις πιτζάμες σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στο υπέροχο δαντελωτό κορμάκι που θα ανάψει φωτιές!

Μόλις είδαμε το συγκεκριμένο νυχτικό θεωρήσαμε πως πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα άνετο αλλά και σικάτο ρούχο που μπορεί να ανανεώσει την εμφάνιση οποιασδήποτε γυναίκας!

πουά νυχτικό oysho

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 22,99€. Θα το βρεις εδώ.

Συνδύασέ το με την ασορτί βαμβακερή ρόμπα από τα Oysho

Ο Απρίλιος είναι παράξενος μήνας και ενώ βρισκόμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι σημαντικό να προσέχουμε μην κρυώσουμε, ειδικά σε μία τόσο παράξενη εποχή όπως αυτή που βιώνουμε με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό πρέπει να φορέσεις το νυχτικό που σου προτείνουμε με την πιο άνετη και δροσερή βαμβακερή ρόμπα από τα Oysho.

βαμβακερή ρόμπα oysho

Πρέπει οπωσδήποτε να το έχεις στη συλλογή σου και τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 29,95€. Μπορείς να το βρεις εδώ.

TAGS