Κατώ από 30 ευρώ το paperbag σορτσάκι από τα Pull&Bear

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατώ από 30 ευρώ το paperbag σορτσάκι από τα Pull&Bear

Για να κάνεις δικό σου αυτό το πολύ βολικό paperbag σορτσάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear, θα χρειαστεί να δώσεις κάτω από 30 ευρώ και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι τα χρήματα του θα το αξίζουν με το παραπάνω.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και έφτασε η ώρα να εφοδιαστείς κι εσύ με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ προκειμένου να έχεις την πιο στιλάτη εμφάνιση από όλους.

Για να το κάνεις αυτό, θα χρειαστεί να μπεις και να κάνεις μία απλή βόλτα στο online store του Pull&Bear, όπου θα βρεις όλα τα καλοκαιρινά κομμάτια που χρειάζεσαι που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη στιλάτη βινύλ τσάντα που βρήκαμε και θα αγαπήσεις.

Το συγκεκριμένο σορτσάκι που βρήκαμε είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις μιας και μπορείς να το φορέσεις σε μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα και να εντυπωσιάσεις με το στιλ και την εμφάνισή σου.

Pull and Bear paperbag σορτσάκι

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 22,99€. Μπορείς να το κανεις κι εσύ δικό σου εδώ.

Φόρεσε το μαζί με το κροπ τοπ στο χρώμα της μέντας από τα Pull&Bear

Το χρώμα της μέντας είναι το νούμερο ένα trend για φέτος το καλοκαίρι, μαζί φυσικά με το λιλά και γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να χάσεις καθόλου χρόνο και πρέπει να εντάξεις κι εσύ στη συλλογή σου το πιο μοναδικό μπλουζάκι που θα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

κροπ τοπ pull and bear

Είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου και μπορείς κι εσύ να το κάνεις δικό σου μόνο με 12,99€. Θα το βρεις εδώ.

TAGS