Αυτό είναι το αγαπημένο μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Η τιμή του είναι σοκαριστική

Θα το κάνεις δικό σου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το αγαπημένο μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Η τιμή του είναι σοκαριστική

Αυτό είναι το αγαπημένο μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και είναι βέβαιο πως θα το αγαπήσεις και εσύ για το καλοκαίρι. Η τιμή του είναι σοκαριστική και σίγουρα θα κάψεις καρδιές.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λατρεύει να πειραματίζεται με το στυλ της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνει και πιο κλασσικά κομμάτια στην ντουλάπα της.

Η παρουσιάστρια έχει ένα ξεχωριστό στυλ και σίγουρα γνωρίζει πως να ντύνεται. Η ίδια στην εκπομπή που συμμετέχει ντύνεται κομψά, ενώ στην προσωπική της ζωή προτιμάει ένα πιο χαλαρό και αθλητικό στυλ.

Άλλωστε η ίδια είναι και λάτρης της γυμναστικής, αφού κάθε μέρα φροντίζει το σώμα της και γυμνάζεται εντατικά. Η ίδια έχει ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ που μας αρέσει αρκετά.

Δείτε το αγαπημένο μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Και αυτή τη φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει όλους με την επιλογή της στο instagram, όπου και ανέφερε σε στόρυ της ότι το παρακάτω κομμάτι είναι το αγαπημένο της μαγιό για τις αγαπημένες της βουτιές.

Και εμείς φυσικά και το βρήκαμε για εσάς που θέλετε να μαγνητίσετε μετά την καραντίνα. Μην ανησυχείτε είναι σίγουρο πως θα λάμψετε. Βρείτε το online εδώ.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα όπως είδαμε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βούρκωσε μπροστά στις κάμερες όταν έκανε μια αποκάλυψη για τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβγαλε ένα άγνωστο βίντεο από το Survivor

Δεν πρέπει να το θυμάται κανείς, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αυτό το βίντεο που βγήκε στην φόρα από τον πρώτο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο βίντεο ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και έγινε αγαπητή στους τηλεθεατές, αφού ήταν μια έντονη προσωπικότητα, ενώ ήταν και πολύ καλή στους στοίβους μάχης.

Μάλιστα, μέσα στο Survivor, η δημοσιογράφος γνώρισε τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο και από εκεί ξεκίνησε ο έρωτας τους, ο οποίος σήμερα είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Ο Μπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από το Survivor του πρώτου κύκλο, όπου οι Διάσημοι συζητούσαν ποιος θα πάριε το τοτέμ και συγκεκριμένα, ήθελαν να το πάρει η Λάουρα.

Στο βίντεο βλέπουμε όλους του παίκτες που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, ανάμεσα τους και ο Ντάνος.