«Κόβει» την ανάσα το μαύρο πουά φόρεμα από τα BSB

Θα «μαγνητίσεις» όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόβει» την ανάσα το μαύρο πουά φόρεμα από τα BSB

Αν θέλεις να κάνεις μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το μίνι μαύρο πουά φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του BSB και «κόβει» την ανάσα σε όποιον το βλέπει.

Η καραντίνα πλέον έχει τελειώσει και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε να κάνουμε κανονικά τις εξόδους μας όταν ανοίξουν τα μαγαζιά. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες και να έχουμε εφοδιάσει την ντουλάπα μας με τα πιο κατάλληλα ρούχα.

Τα BSB έχουν και πάλι τη λύση σε αυτό το πρόβλημα και δεν είναι άλλη από το πιο στιλάτο μαύρο φόρεμα το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου μιας και είναι ιδανικό για όλες τις εξόδους σου.

Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στο online store του BSB, μπορέσαμε να εντοπίσουμε όλα τα κομμάτια που μπορεί να χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι. Μιας και θα κάνεις λοιπόν μία βόλτα στο online store πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το πολύ οικονομικό μπλουζάκι με στάμπα. Θα το βρεις εδώ.

BSB μαύρο μίνι φόρεμα

To συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει επίσης σε κίτρινο και μπεζ και κοστίζει 89,90€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το μαύρο πουά φόρεμα με το τσαντάκι με στρας από τα BSB

Από μία γκράντε εμφάνιση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει ένα εντυπωσιακό τσαντάκι και τα BSB έχουν τη λύση που χρειάζεσαι.

Μόλις είδαμε το συγκεκριμένο αξεσουάρ τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα αξεσουάρ που σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι.

BSB τσάντα φάκελος

Βγαίνει σε τρία χρώματα και κοστίζει 69,90€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS