Χαμός στα BSB με αυτό το μπλουζάκι με στάμπα - Και σε οικονομική τιμή

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Χαμός στα BSB με αυτό το μπλουζάκι με στάμπα - Και σε οικονομική τιμή

Χαμός έχει προκληθεί στα BSB με αυτό το μπλουζάκι με στάμπα! Είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις και το καλύτερο; Είναι σε οικονομική τιμή.

Η νέα συλλογή των BSB μας έχει αφήσεις άφωνες και έχει κυκλοφορήσει μόνο τα πιο in fashion κομμάτια της αγοράς! Αν είσαι ένα κορίτσι που αγαπάει την μόδα και της αρέσουν τα διαφορετικά items σου έχουμε την κατάλληλη μπλούζα για εσένα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 24,90€! Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις χωρίς πολλά - πολλά, δεν έχεις από το να τρέξεις στο online store και να την κάνεις δικιά σου.

BSB μπλουζάκι στάμπα άσπρο

Κάνε το δικό σου εδώ. Μιας και θα μπεις στο online store του BSB, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το λευκό φόρεμα με κομμένους ώμους.

Τόλμησε να συνδυάσεις το μπλουζάκι σου με αυτό το blazer

Το blazer είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα πανωφόρια για το φθινόπωρο και όχι μόνο, αφού μπορούν να φορεθούν όλους του μήνες, ανάλογα το ύφασμα και το μήκος που έχουν τα μανίκια. Φέτος τα σακάκια έχουν γίνει basics για την γκαρνταρόμπα σου και τα βλέπουμε σε πολλές εκδοχές στο street style.

Αν ωστόσο σου είναι δύσκολο να συνδυάσει το δικό σου blazer ή αυτό που θέλεις να αγοράσεις όμως το σκέφτεσαι θα σε βοηθήσω. Μην το φορέσεις μόνο με το cigarette παντελόνι αλλά κάνε πιο extreme συνδυασμούς. Κάνε πειράματα και... όπου βγει.

Ένα blazer είναι το πανωφόρι για το γραφείο, τη βόλτα, ακόμα και την βραδινή σου έξοδο αν το προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ. Εγώ σου προτείνω αυτό από τα H&M που είναι σε light pink χρώμα και αρκετά οικονομικό.

Αυτό είναι το light pink blazer

Double-breasted jacket - 39,99 €

H&M light pink blazer

TAGS