Έχει πάρει "φωτιά" το eshop του H&M με αυτή τη μίντι φούστα

Μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει πάρει

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε, έχει πάρει κανονική φωτιά το eshop του H&M, με αυτή την πανέμορφη μίντι φούστα, η οποία είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και είναι σίγουρο πως αν την κάνεις δική σου θα τη φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Η καραντίνα τελείωσε και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τις εξόδους μας, αφού σε λίγο καιρό ανοίγουν και τα μαγαζιά εστίασης και θα μπορούμε να κάνουμε τις βόλτες μας ανενόχλητοι.

Για να γίνει ωστόσο αυτό, θα πρέπει να έχουμε ετοιμάσει την ντουλάπα μας με τα πιο στιλάτα ρούχα, τα οποία θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε μέσα στο πλήθος.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτά τα 3 αξεσουάρ που θα αγαπήσεις. Δες εδώ την τιμή τους και θα πάθεις σοκ!

Η φούστα αυτή μπορεί να σε βγάλει από πολύ δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις, ενώ είναι σίγουρο πως αν την κάνεις δική σου δε θα θες να τη βγάλεις ούτε λεπτό από πάνω σου!

Μίντι φούστα H&M

Η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει συνολικά σε 3 χρώματα και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 19,99€. Θα τη βρεις εδώ.

Φόρεσε την μίντι φούστα με το ασορτί τοπάκι της από τα H&M

Φορώντας την με το ασορτί τοπάκι της, θα κάνεις τη φούστα αυτή να μοιάζει με φόρεμα και είναι σίγουρο πως θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα μπλουζάκι που μπορείς να συνδυάσεις με πολλά ντυσίματα.

Πράσινο τοπάκι H&M

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 14,99€. Μπορείς να το βρεις εδώ.

TAGS