Sold out στα H&M αυτά τα 3 αξεσουάρ για το καλοκαίρι 2020 - Τρελάθηκαν οι fashionistas

Θα τα φοράς συνέχεια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Sold out στα H&M αυτά τα 3 αξεσουάρ για το καλοκαίρι 2020 - Τρελάθηκαν οι fashionistas

Sold out στα H&M αυτά τα 3 αξεσουάρ για το καλοκαίρι 2020, τρελάθηκαν όλες οι fashionistas που τα είδαν. Θα τα θες συνέχεια πάνω σου και δεν θα τα αποχωρίζεσαι. Είναι μοντέρνα, άνετα και θα δώσουν "νόημα" ακόμα και στην πιο αδιάφορη εμφάνιση.

Τα αξεσουάρ είναι πολύ βασικά για τις εμφανίσεις μας. Μπορούν να κάνουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση να δείχνει άκρως εντυπωσιακή μόνο και μόνο με την προσθήκη μιας μικρής λεπτομέρειας.

Εμείς βρήκαμε στα H&M, τρια ζευγάρια αξεσουάρ που θα τα λατρέψεις και θα τα φοράς όλο το καλοκαίρι. Είναι εντυπωσιακά και φαντασμαγορικά, ωστόσο εκτός από τα αξεσουάρ υπάρχει και ένα τζιν που βγαίνει σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις. Και θα τις θες σίγουρα όλες.

16-pack rings

7,99 €

H&M χρυσά δαχτυλίδια

Θα τα βρεις εδώ

Shell-shaped clutch

H&M τσάντα κοχύλι

Θα το βρεις εδώ

2-pack anklets

7,99 €

H&M βραχιόλι κοχύλια

Θα το βρεις εδώ

Ποια αξεσουάρ θα είναι στη μόδα το καλοκαίρι

Κοσμήματα με μεγάλα κοχύλια

Τα μεγάλα κοχύλια θα αποτελέσουν το βασικό στοιχείο σε δεκάδες κολιέ, βραχιόλια, αλλά και σκουλαρίκια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού για το 2020.

Φλοράλ κοσμήματα και καρφίτσες

Χρυσά, αλλά και χρωματιστά σχέδια λουλουδιών κόσμησαν τον λαιμό, τα χέρια, αλλά και τα αυτιά των μοντέλων, απογειώνοντας την εμφάνιση τους στην πασαρέλα.

Κοσμήματα σε σχήματα ζώων

Εμπνευσμένοι λοιπόν από την φύση, οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν μια σειρά από κοσμήματα διακοσμημένα με άγρια ζώα όπως τίγρεις, καμηλοπαρδάλεις κλπ. Με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσαν το safari style της εποχής.

Choker με χοντρή αλυσίδα και κολιέ αλυσίδα

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα choker από χοντρή αλυσίδα, που διαθέτουν μια αύρα από τη δεκαετία των ’90s. Κοσμούν με όμορφο τρόπο τον λαιμό και απογειώνουν τις βραδινές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Κολιέ που φτάνουν πολύ χαμηλά

Κάποιοι σχεδιαστές επέλεξαν την λεπτή ή χοντρή αλυσίδα, ενώ ορισμένοι άλλοι προτίμησαν τις χάντρες, τις πέρλες και τους πολύτιμους λίθους.

TAGS