Σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις αυτό το τζιν των H&M

Τρέξε να το προλάβεις! Ξεπουλάει σαν τρελό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις αυτό το τζιν των H&M

Αν είσαι λάτρης των τζιν, τότε αυτό το παντελόνι πρόκειται να το λατρέψεις. Θα το βρεις στη νέα συλλογή των H&M και βγαίνει σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις την αγαπημένη σου. Είναι ένα κλασικό κομμάτι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Τα τζιν παντελόνια είναι αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί, έως και το βράδυ και να συνδυαστεί με ότι χρώμα, στιλ, τοπάκια, μπλούζες και πουκάμισα θελήσεις εσύ. Ωστόσο, το συγκεκριμένο θα γίνει το αγαπημένο σου.

Πρόκειται λοιπόν για ένα τζιν παντελόνι σε κλασική γραμμή, εφαρμοστό, όχι πολύ ψηλόμεσο και έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση ανάμεσα σε 8 διαφορετικές. Συνδύασε το με ένα από αυτά τα 4 τοπάκια που ξεπουλάνε σαν τρελά και κοστίζουν μόνο 3,99 €. Απίστευτη τιμή!

Αυτό είναι το τζιν των H&M που βγαίνει σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις

Push up Low Jeggings - 29,99 €

H&M τζιν παντελόνι αποχρώσεις

Δες με τι παπούτσια μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου παντελόνι

  • Φαρδύ τζιν με χοντρά τακούνια - Τα παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια χρειάζονται «ύψος» για να κολακέψουν τη σιλουέτα σου. Εάν όμως θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα, καλύτερα να αποφύγεις να τα συνδυάσεις με ψιλοτάκουνες γόβες. Η ιδανική λύση είναι ένα ζευγάρι παπούτσια με χοντρό τακούνι, είτε σε στυλ γόβας είτε μποτάκι, αρκεί το μήκος του παντελονιού να είναι τέτοιο που να καλύπτει ολόκληρο το τακούνι!
  • Βoyfriend τζιν με αθλητικά - Ένα τζιν σε casual στυλ απαιτεί εξίσου casual παπούτσια, όπως ένα ζευγάρι sneakers. Το μυστικό είναι το ύψος του παντελονιού να είναι τέτοιο που να αφήνει ακάλυπτο τον αστράγαλο. Διαφορετικά, το όλο look δείχνει κάπως ντεμοντέ.
  • Skinny τζιν με ankle booties - Ένα ζευγάρι χαμηλά μποτάκια είναι τα ιδανικά παπούτσια για κάθε εφαρμοστό τζιν αυτό το χειμώνα. Είναι η πιο ασφαλής επιλογή και η πιο φρέσκια -μετά από τόσα χρόνια που φορούσαμε τα skinny jeans με ψηλές μπότες.
  • Τζιν σε ίσια γραμμή με μοκασίνια - Τα κλασικά πεντάτσεπα επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα -μαζί με τα παπούτσια με τα οποία τα φορούσαμε στο Γυμνάσιο, για ένα ολοκληρωμένο '90s revival!
  • Τζιν σαλοπέτα με loafers - O πιο ασφαλής τρόπος για να φορέσεις σαλοπέτα χωρίς να μοιάζεις σε πεντάχρονο είναι να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι loafers σε αυστηρό, «αντρικό» στυλ.
  • Μαύρο τζιν με μαύρα μποτάκια - Συνδυάζοντας το μαύρο παντελόνι σου με μαύρα παπούτσια κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πολύ πιο μακριά. Και μόνο γι' αυτό, αξίζει!
  • Λευκό τζιν με εντυπωσιακές γόβες - Ναι, μπορείς να φορέσεις λευκό παντελόνι το φθινόπωρο (μη σου πω και το χειμώνα). Όμως, μην το συνδυάσεις με τα αθλητικά σου γιατί το σύνολο θα είναι πολύ «καλοκαιρινό». Προτίμησε ένα ζευγάρι γόβες που κάνουν εντύπωση, για το χρώμα ή το σχέδιό τους.
TAGS