Αδιανόητο - Τοπάκι σε 4 διαφορετικά χρώματα στο H&M με 4 ευρώ

Τρέξε να το προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητο - Τοπάκι σε 4 διαφορετικά χρώματα στο H&M με 4 ευρώ

Μόνο 4 € κοστίζει αυτό το απίστευτο τοπάκι που μπορείς να βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Βγαίνει μάλιστα, σε 4 διαφορετικά χρώματα για να μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου και να το συνδυάσεις και προσαρμόσεις στο δικό σου προσωπικό στιλ.

Μπορείς να το φορέσεις με όλα σου τα ρούχα. Ειδικά με τις μπλούζες η τα φορέματα που έχουν πολύ ανοιχτό μπούστο, αλλά εσύ δεν θέλεις να φαίνεται το μπούστο σου. Μάλιστα, ταιριάζει και με όλα τα σωματότυπα, ανεξαρτήτως πόσο μεγάλο είναι το στήθος σου.

Είναι μια πολύ καλή αγορά, η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Εκτός του όπως σου είπα ταιριάζει με όλα τα χρώματα και στιλ, είναι και πάρα πολύ οικονομικό, αφού κοστίζει μόλις 4 €. Βγαίνει να σημειώσουμε σε 4 διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο, κόκκινο, λευκό, γκρι και ροζ απαλό.

Tube top - 3,99 €

H&M τοπ σε 4 χρώματα

Ωστόσο, με αυτή την φούστα από τα H&M θα θυμίζεις 60's και είναι σε απίστευτη τιμή. Είναι σε άκρως καλοκαιρινό χρώμα και θα μπορείς να την φοράς, από το πρωί έως και το βράδυ και να κλέβεις πραγματικά τις εντυπώσεις.

Συνδύασε το τοπάκι του H&M που βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και κάνει 4 € με αυτό το τζιν παντελόνι που έχει γίνει εμμονή

Εμμονή έχει γίνει στις γυναίκες αυτό το τζιν παντελόνι που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει «μπλοκάρει» το online store τους από τις πωλήσεις. Είναι πολύ στιλάτο, ταιριάζει σχεδόν τα σωματότυπα και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Loose Straight High Jeans - 39,99 €

H&M τζιν παντελόνι διαδικτυακό κατάστημα

Συνδύασε το τζιν παντελόνι αυτό, με ένα διάφανο λευκό μπλουζάκι και φόρεσε από μέσα αυτό το δαντελένιο σουτιέν. Είναι σίγουρο πως θα τον "τρελάνεις" και δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί ούτε λεπτό, μιας και μιλάμε για το πιο ρομαντικό και συγχρόνως αποκαλυπτικό εσώρουχο.

TAGS