Με αυτή την φούστα από τα H&M θα θυμίζεις 60's - Απίστευτη τιμή

Θα την θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτή την φούστα από τα H&M θα θυμίζεις 60's - Απίστευτη τιμή

Με αυτή την φούστα από τα H&M θα θυμίζεις 60's και είναι σε απίστευτη τιμή. Είναι σε άκρως καλοκαιρινό χρώμα και θα μπορείς να την φοράς, από το πρωί έως και το βράδυ και να κλέβεις πραγματικά τις εντυπώσεις.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Θηλυκές αλλά και πάρα πολύ βολικές μπορείς να τις φορέσεις σχεδόν όλη μέρα, από την δουλειά έως και το γραφείο και να κάνεις πραγματικά θραύση.

Οι αέρινες φούστες το καλοκαίρι κυριαρχούν και είναι κατάλληλες για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτή από τα H&M και κυριολεκτικά θα κάνεις θραύση μόλις την φορέσεις εκεί έξω. Καλοκαιρινή και αέρινη.

Patterned cotton skirt

29,99 €

H&M φούστα print ανοιξιάτικο

Θα την βρεις εδώ

Ωστόσο, δες και αυτό το το paper bag σορτσάκι των H&M που βγαίνει σε 3 χρώματα. Έχει γίνει «καπνός».

Πώς να φορέσεις την maxi φούστα σου

  • Αν είσαι πολύ ψηλή μπορείς να φορέσεις τη μάξι φούστα με flat πέδιλα. Μπορείς να διαλέξεις άφοβα ένα εμπριμέ σχέδιο κι αν σου αρέσει το μποέμ look συνδύασε τη φούστα με γιλέκο.
  • Αν δεν είσαι πολύ ψηλή, να θυμάσαι πως για να δώσεις μάκρος στη φιγούρα σου θα πρέπει να συνδυάσεις τη φούστα με στενό top, κατά προτίμηση με V ντεκολτέ, και μην ξεχνάς τα τις γόβες ή τις πλατφόρμες σου.
  • Καλό είναι να αποφύγεις τις φούστες με έντονα prints ή τις πολλές πτυχώσεις γιατί αφαιρούν πόντους από το ύψος.
  • Στις αδύνατες κοπέλες πηγαίνουν οι πολύ μοδάτες, πλισέ μακριές φούστες αλλά το ίδιο δεν ισχύει για όσες έχουν παραπάνω κιλά. Γενικά, αν η φούστα λόγω γραμμής έχει όγκο (ντραπέ, πτυχώσεις) είναι καλό να αποφεύγεται από γυναίκες που έχουν λίγα κιλά παραπάνω.
  • Αν πάλι έχεις μεγάλο στήθος ή φαρδείς ώμους, τότε τα καλά νέα είναι πως μπορείς να φορέσεις την τολμηρή εκδοχή της μάξι φούστας με σκίσιμο ή σκισίματα στο πλάι καθώς έτσι η φιγούρα σου αποκτά καλύτερες αναλογίες.
TAGS