Σε μοναδική απόχρωση αυτό το lingerie φόρεμα από τα Massimo Dutti

Απίστευτο κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε μοναδική απόχρωση αυτό το lingerie φόρεμα από τα Massimo Dutti

Αν θέλεις κι εσύ να ξεχωρίσεις με το look σου φέτος το καλοκαίρι, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση, να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο lingerie φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα Massimo Dutti και βρίσκεται σε μοναδική απόχρωση.

Η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει πολύ και όλοι μας έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για το φετινό καλοκαίρι, επιστρατεύοντας τα πιο δροσερά μας ρούχα. Σήμερα άνοιξαν και τα μαγαζιά εστίασης, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε ανενόχλητοι τις βόλτες μας.

Για να το κάνουμε ωστόσο σωστά, θα πρέπει να εφοδιάσουμε την ντουλάπα μας, με τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ. Τα Massimo Dutti, έχουν την λύση που χρειάζεσαι! Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο online store τους, εντοπίσαμε τα κομμάτια που θα τραβήξουν την προσοχή και θα ανανεώσουν το στιλ σου.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Massimo Dutti, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το πουκάμισο, που είναι ένα must κομμάτι για εσένα. Εδώ σου έχουμε την τιμή του!

Το συγκεκριμένο ρούχο είναι πολύ κομψό και έχει μία καφέ - μπεζ απόχρωση που μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα σου τα ρούχα.

Massimo Dutti lingerie φόρεμα

Το φόρεμα αυτό μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις. Κοστίζει 99,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το lingerie φόρεμα, με τα πιο υπέροχα χρυσά σκουλαρίκια από τα Massimo Dutti

Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται στη συλλογή της, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια; Μπορούν να φορεθούν με όλα τα look σου και είναι τόσο ιδιαίτερα που θα σε κάνουν να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Massimo Dutti χρυσά σκουλαρίκια

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το αξεσουάρ που δε θα βγάζεις από πάνω σου όλο το καλοκαίρι και το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή τους. Κοστίζουν μόνο 19,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.