Ήρθε η ανακοίνωση από τα H&M

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήρθε η ανακοίνωση από τα H&M

Νέα συνεργασία, νέα ανακοίνωση από τα καταστήματα H&M! Η αλυσίδα καταστημάτων μόδας έφερε ευχάριστα νέα για τους καταναλωτές της!

Η επίσημη ανακοίνωση της H&M

Η Η&Μ συνεργάζεται για πρώτη φορά, με μια αποκλειστικά γυναικεία κοινότητα surf, στην προσπάθειά της να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει τη συλλογικότητα σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως. Η συνεργασία με τη Women + Waves, μια κολεκτίβα η οποία ιδρύθηκε το 2017 από τη Rachel Murphy με έδρα την Κορνουάλη της Αγγλίας, περιλαμβάνει μια συλλογή μαγιό με προσεγμένο 90s στιλ και σχέδια για γυναίκες με δραστήριο τρόπο ζωής. H συνεργασία αποτελεί το ντεμπούτο της Women + Waves στο χώρο της μόδας, με μια συλλογή φτιαγμένη από αειφόρα υλικά, όπως το ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, ο ανακυκλωμένο πολυεστέρας και το οργανικό βαμβάκι.

Η συλλογή Women + Waves x H&M θα είναι διαθέσιμη στο hm.com και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 4 Ιουνίου. Με μια γκάμα από μοντέρνα μαγιό, ολόσωμα, προστατευτικές μπλούζες, καθώς και μια κολυμβητική στολή από υψηλής ποιότητας φυσικό καουτσούκ, η συλλογή Women + Waves x H&M μπορεί να φορεθεί τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά – κατάλληλη για surf αλλά και για στιλάτες εμφανίσεις.

Δείτε εδώ και μια ανακοίνωση που έκανα τα Lidl - Ανάκληση προϊόντος που έχει μέσα μούχλα!

Σχεδιασμένη από την εσωτερική ομάδα της H&M σε συνεργασία με τη Women + Waves, οι σιλουέτες της συλλογής χαρακτηρίζονται από δύναμη και κομψότητα, τιμώντας το surf ως ένα δραστήριο άθλημα, καθώς και τις γυναίκες που φέρνει πιο κοντά. Στη συλλογή περιλαμβάνονται επίσης ένα φούτερ με κουκούλα, ένα T-shirt

και διάφορα αξεσουάρ με τα χαρακτηριστικά λογότυπα της ομάδας Women + Waves, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από την εικονογράφο και μέλος της Clara Jonas. Όλα τα κομμάτια είναι φτιαγμένα από μίξεις υφασμάτων που αποτελούνται από τουλάχιστον 50% αειφόρα υλικά, όπως το ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας και το οργανικό βαμβάκι. Στη συλλογή συναντάμε λεπτομέρειες όπως ανοίγματα με φερμουάρ, εφαρμοστές ραφές και ιμάντες ασφαλείας, ενώ η χρωματική παλέτα από τόνους του πράσινου, απαλό κίτρινο και μαύρο είναι μοντέρνα και ενισχύει την αυτοπεποίθηση, όπως ακριβώς οι γυναίκες που ανήκουν στην αδελφότητα του surf.

H&M μαγιό νέα συνεργασία

«Σε αυτή τη συνεργασία με την H&M, θέλαμε πραγματικά κάθε κομμάτι να είναι όχι μόνο πρακτικό αλλά και να αντανακλά τη δύναμη των γυναικών όταν κάνουν surf μαζί. Η κοινότητά μας ξεκίνησε με περιστασιακές συναντήσεις μία φορά την εβδομάδα και τώρα έχει εξελιχθεί σε μια πραγματική κολεκτίβα, όπου κάθε γυναίκα υποστηρίζει αδιάκοπα την άλλη.

Ελπίζω ότι η συνεργασία μας με την H&M θα εμπνεύσει τις γυναίκες να κάνουν surf και θα ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να συμμετέχει στην προσπάθεια διατήρησης των ωκεανών καθαρών,» λέει η Rachel Murphy, ιδρύτρια της ομάδας Women + Waves.

«Όταν ανακαλύψαμε την ομάδα Women + Waves, εντυπωσιαστήκαμε από τη δύναμη και την αυθεντικότητα αυτής της μοναδικής, αποκλειστικά γυναικείας κολεκτίβας, που προσφέρει θετική διάθεση και έμπνευση. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους.

Γνωρίζαμε από κοινού ότι είναι σημαντικό τον πυρήνα της συλλογής να αποτελούν λειτουργικά και μοντέρνα μαγιό, τα οποία θα μπορούσαν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, καθώς είναι πιθανό να μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε τους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς,» λέει η Maria Östblom,, Υπεύθυνη Σχεδιασμού της γυναικείας συλλογής της H&M.

Έκτακτη ανακοίνωση από τα H&M

Έκτακτη ανακοίνωση έχουμε από τα H&M, εν μέσω πανδημίας, καθώς η CEO του ομίλου Helena Helmersson ήρθε σε επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ο όμιλος H&M θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική της εφοδιαστικής του αλυσίδας, και ξεκινά άμεσα την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού τον οποίο θα διαθέσει σε νοσοκομεία και σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως.

Τι αναφέρει η έκτακτη ανακοίνωση από τα H&M

Ο όμιλος ανέφερε χαρακτηριστικά, με την Anna Gedda, Υπεύθυνη αειφορίας, “Είμαστε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού και πρέπει να την προσεγγίσουμε όσο πιο συλλογικά γίνεται”. Μάθε περισσότερα για τον όμιλο Η&Μ στη διεύθυνση: https://hmgroup.com/

TAGS