Ανάκληση προϊόντος στα Lidl - Αν το έχετε αγοράσει μπορεί να βρείτε μέσα μούχλα

Σας αφορά όλους! Η ανακοίνωσή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανάκληση προϊόντος στα Lidl - Αν το έχετε αγοράσει μπορεί να βρείτε μέσα μούχλα

Τα σούπερ μάρκετ Lidl πριν από λίγες ώρες εξέδωσαν με επίσημη ανακοίνωσή τους ανάκληση προϊόντος αναφερόμενοι στο ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί μούχλα στο εσωτερικό του. Αφορά όλους τους καταναλωτές.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ MISTER CHOC ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΕΡΑΣΙ, 4X85G

Ανάκληση προϊόντος στα Lidl

Θεσσαλονίκη, 28/05/2020. Η εταιρεία Conditess-Feine Kuchen GmbH προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος "Mister Choc Κρουασάν με γέμιση κεράσι, 4x85g”, με ημερομηνία λήξης 15/06/2020 και LOT L20108.

Αξιότιμοι πελάτες,

σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία Conditess-Feine Kuchen GmbH προχωράει σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος "Mister Choc Κρουασάν με γέμιση κεράσι, 4x85g ”, με ημερομηνία λήξης 15/06/2020 και LOT L20108, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση μούχλας στη γέμιση του προϊόντος μεμονωμένων συσκευασιών.

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν "Mister Choc Κρουασάν με γέμιση κεράσι, 4x85g ”, με ημερομηνία λήξης 15/06/2020 και LOT L20108, να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Όπως πάντα και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω μέτρα. Η Lidl Hellas έχει δεσμευτεί προς τους πελάτες της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.

Δείτε εδώ μια σούπερ προσφορά που τρέχει αυτή τη στιγμή στα Lidl!

Ανακοίνωση από τα Lidl - Μεγάλη προσοχή! Αφορά όλους τους καταναλωτές!

Σε μια ανακοίνωση προς όλους τους καταναλωτές της προέβη η ομάδα των σούπερ μάρκετ Lidl θέλοντας να επιστήσει την προσοχή τους ώστε να μην πέσουν στην παγίδα που κάποιοι έχουν ετοιμάσει χρησιμοποιώντας το όνομά τους.

Η ανακοίνωση των Lidl προς όλους τους καταναλωτές

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Lidl δεν διοργανώνει τους παρακάτω διαγωνισμούς.Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν καταναλωτές.Η Lidl διατηρεί το δικαιώμα να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της.

Lidl ανακοίνωση για καταναλωτές

TAGS