Στα BSB θα βρεις το πιο must παντελόνι

Το φοράς χειμώνα - καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα BSB θα βρεις το πιο must παντελόνι

Αν θες να βάλεις στη συλλογή σου το πιο must παντελόνι που θα φοράς όλο το χρόνο, τότε πρέπει να ψάξεις στα καταστήματα BSB, μιας και έχουν για εσένα, αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Μαύρο και καμπάνα, το παντελόνι αυτό είναι ιδανικό για όλες τις εξόδους σου.

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στη συλλογή της, ένα τέτοιο κομμάτι - πασπαρτού, που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίπτωση και να την κάνει να ξεχωρίσει; Τα BSB έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα, βρίσκεται σε έκπτωση!

Αν πάλι θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να "τσεκάρεις" και αυτό το λεμονί παντελόνι από τα BSB. Δες εδώ την τιμή του!

BSB μαύρο παντελόνι

Το συγκεκριμένο παντελόνι βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι μπορείς να το βρεις από 69,90€, μόνο 48,90€. Κάντο δικό σου εδώ!

Λίγα λόγια για τα BSB όπου θα βρεις το πιο must παντελόνι

Νεανικά, μοντέρνα και θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ με άποψη. Η BSB προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ με ποιότητα, σε συνδυασμό με σχεδιαστική πρωτοπορία για νέες γυναίκες που έχουν στυλ, που αγαπούν τη μόδα, νιώθουν ελκυστικές και απολαμβάνουν την θηλυκότητα τους. Στόχος της BSB είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Η εταιρεία BSB μετά από 39 χρόνια λειτουργίας κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί 108 επώνυμα καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της (BSB SHOPS) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής (multi-brand) που ξεπερνούν σε αριθμό τα 600 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η εταιρεία αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 21 χώρες.

TAGS