Έργο τέχνης το γαλάζιο φόρεμα από τα H&M

Δε γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έργο τέχνης το γαλάζιο φόρεμα από τα H&M

Το γαλάζιο αυτό φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα H&M, είναι ένα έργο τέχνης και αποτελεί το ιδανικό ρούχο για φέτος το καλοκαίρι, εάν θέλεις να τους εντυπωσιάσεις όλους με την εμφάνισή σου και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και σιγά σιγά όλοι θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τις διακοπές μας. Για να γίνει ωστόσο αυτό σωστά, θα πρέπει να έχουμε εφοδιάσει τη συλλογή μας, με τα πιο απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα H&M έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή. Το φόρεμα αυτό είναι γαλάζιο και απλά ονειρικό για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ άνετα το συνδυάζεις με sneakers ή και πέδιλα.

Μπορείς μάλιστα αν θες να συνδυάσεις το φόρεμα αυτό, με τα πιο στιλάτα ασημί mules από τα H&M. Δες τα εδώ και θα πάθεις πλάκα!

H&M μίντι φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις και μπορείς να το κάνεις δικό σου με 59,99€. Θα το βρεις εδώ.

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το γαλάζιο φόρεμα

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS