«Φωτιά» στις πωλήσεις έχουν βάλει τα silver mules των H&M

Τα φοράνε όλες οι γυναίκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φωτιά» στις πωλήσεις έχουν βάλει τα silver mules των H&M

Τα mules είναι αγαπημένο κομμάτι των γυναικών και για το 2020. Είναι ένα άνετο στιλ παπουτσιού που παράλληλα χαρίζει απίστευτο στιλ στην εμφάνιση σου. Εγώ σου βρήκα από το διαδικτυακό κατάστημα των H&M ένα απίστευτο ζευγάρι σε silver απόχρωση που έχει βάλει «φωτιά» στις πωλήσεις.

Το συγκεκριμένο στιλ λοιπόν, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρες, σύμφωνα πάντα με τους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις. Επίσης, αυτό από τα H&M μπορείς να το φορέσεις μέχρι και στην παραλία, αν θέλεις ακόμη και εκεί να είσαι στιλάτη.

Πρόκειται λοιπόν για το ζευγάρι mules από την νέα κολεξιόν της αγαπημένης αλυσίδας, το οποίο επίσης βρίσκεται και σε απίστευτη τιμή. Είναι πολύ άνετο στο περπάτημα, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου. Από τις φούστες μέχρι και τα τζιν παντελόνια σου.

Μπορείς να συνδυάσεις τα mules σου και με αυτό το απίστευτο φλοράλ φόρεμα που είναι must have του καλοκαιριού. Ήδη ξεπουλάει σαν τρελό. Θα το βρεις εδώ.

Mules - 19,99 €

Η&Μ silver mules

Συνδύασε τα silver mules σου από τα H&M με αυτό το απίστευτο πορτοκαλί φόρεμα που μόλις βγήκε στις βιτρίνες

Τα καταστήματα H&M άνοιξαν μετά την άρση των μέτρων και σιγά σιγά οι βιτρίνες έχουν ξεκινήσει να γεμίζουν ρούχα από τη νέα καλοκαιρινή τους συλλογή. Μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε ένα και μοναδικό φόρεμα που όμως σίγουρα λίγες θα τολμήσουν να φορέσουν! Εσύ; Θα είσαι μια από αυτές;

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μίντι με έξω τους ώμους και έχει ίσως το πιο εκκεντρικό, δύσκολο και συνάμα υπέροχο χρώμα του καλοκαιριού: το πορτοκαλί. Όχι, όχι μην τρομάζεις! Το πορτοκαλί είναι ένα από τα κορυφαία trends για τις φετινές σου εμφανίσεις, όπως και το κίτρινο (δες εδώ το παντελόνι των BSB που ξεπουλάει σαν τρελό) γι'αυτό και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Αυτό είναι το φόρεμα των H&M που λίγες θα τολμήσουν να φορέσουν

  • Off-the-shoulder dress
  • 29,99 €

H&M φόρεμα καλοκαιρινή κολεξιόν

H&M πορτοκαλί φόρεμα

TAGS