Θύελλα στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Με μια ανακοίνωση στα instastories της πριν από λίγες ώρες η Βίκυ Καγιά κατάφερε να προκαλέσει θύελλα στο διαδίκτυο! Για την ακρίβεια, κατάφερε να ρίξει το site της Migato.

Η Βίκυ Καγιά είναι το πρόσωπο της εταιρείας όπως είναι ευρέως γνωστό και ανακοίνωσε πως η εταιρεία Migato έχει εκπτώσεις στα παπούτσια της! Όπως καταλαβαίνετε οι followers της στο instagram - και είναι και πολλοί - έτρεξαν να δουν τα κομμάτια που μπορούν να αγοράσουν και δημιούργησαν διαδικτυακό κόλλημα!

Δείτε την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά ανακοίνωση για Migato

Δείτε εδώ ένα ζευγάρι από τα Migato που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα! Είναι από τα αγαπημένα της Βίκυς Καγιά!

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα μποτάκια που έχουν γίνει ανάρπαστα - Τα καλύτερα του Χειμώνα

Τα καλύτερα παπούτσια του χειμώνα φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για τα μποτάκια - αρβυλάκια, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα. Πολλές fashion influencers έχουν δει να τα φοράνε παντού. Ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τα αβυρλάκια σε όλα τα χρώματα αλλά και ύψη - όσον αφορά τον πάτο - κοσμούν πολλές βιτρίνες καταστημάτων με την είσοδο του Φθινοπώρου.

Βέβαια, τα λευκά αρβυλάκια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά είναι εννοείται από την αγαπημένη αλυσίδα των Migato! Μπορείτε να τα βρείτε και εσείς τόσο στη διαδικτυακή τους σελίδα - εδώ - ή στα καταστήματα.

Η λεπτομέρεια μάλιστα που έχουν στα πλάγια είναι αυτή που κάνουν το συγκεκριμένο μποτάκι ακόμη πιο εντυπωισιακό. Εκτός από τζιν μπορείς να το φορέσεις και με φούστα, αλλά και φόρεμα.

Εσύ θα ακολουθήσεις αυτή την τάση της μόδας;

Να σημειώσουμε πως και αυτά τα παπούτσια από υα Migato που φόρεσε ξεπουλάνε σαν τρελά!