Τα φόρεσε η Βίκυ Καγιά και ξεπουλάνε: Αυτά τα Migato παπούτσια είναι πλέον ανάρπαστα

Θα τα φοράνε όλες φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα φόρεσε η Βίκυ Καγιά και ξεπουλάνε: Αυτά τα Migato παπούτσια είναι πλέον ανάρπαστα

Η νέα συλλογή των Migato κυκλοφόρησε και η Βίκυ Καγιά φόρεσε το νούμερο 1 must have παπούτσι που έχει γίνει πλέον ανάρπαστο! Μπορεί να κοστίζει 70 ευρώ αλλά... ξέρεις τι παίρνεις.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως η Migato προχωρά σε εκπτώσεις κι από την φωτογραφία της ανακοίνωσης αυτής εμείς ξεχωρίσαμε το ζευγάρι που φοράει στα πόδια της.

"#MigatoLovers μου η νέα φθινοπωρινή συλλογή είναι στα καταστήματα και είναι υπέροχη! Γι’αυτο λοιπόν από την Πέμπτη 17 εως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει εκπτωση -20% σε ολα τα sneakers! Φυσικά η έκπτωση ισχύει σε ολα τα καταστήματα Migato αλλά και στο e-shop migato.com", έγραψε η Βίκυ.

Ανατρέξαμε, λοιπόν, στο επίσημο site της εταιρείας και στο βρήκαμε εδώ!

Και μιας και μιλάμε για μόδα, δες εδώ το υπέροχο φόρεμα που έβαλε η Μενεγάκη για να βγει για καφέ στην Κηφισιά με τον Ματέο!

Η Βίκυ Καγιά σε φωτογραφία για το GNTM 3 με Migato παπούτσι - μόνο - 20 ευρώ!

Απίστευτη προσφορά τρέχουν τα καταστήματα Migato για κάτι κόκκινα συγκλονιστικά παπούτσια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά σε φωτογράφισή της στα παρασκήνια του GNTM 3! Από 55 ευρώ πλέον τα έχουν στα 20 και... τέτοιες ευκαιρίες κορίτσια δεν χάνονται.

Η Βίκυ Καγιά είναι κεντρικό πρόσωπο των Migato εδώ και αρκετά χρόνια και συνηθίζει στις εμφανίσεις της να φορά διάφορα fashion items της εταιρείας. Προσφάτως δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη της φωτογραφία που ποζάρει πάνω στους κύβους του GNTM 3 και η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα κόκκινα πέδιλα ολοκλήρωναν υπέροχα το σύνολό της. Η τιμή τους, δε, συγκλονιστική οπότε... δεν μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από τα παρασκήνια του GNTM 3 με τα παπούτσια Migato

Αυτά είναι τα παπούτσια Migato που κάνουν μόνο 20 ευρώ

Migato Βίκυ καγιά GNTM 3

Αξίζει να σημειωθείς πως η Βίκυ Καγιά πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε με το νούμερο 1 trend της σεζόν σε παντελόνι και σας το βρήκαμε μόνο με 9,99 ευρώ!