Για καφέ στην Κηφισιά η Ελένη μαζί με τον Ματέο - Εντυπωσιακό το φόρεμά της

Ακολουθούν φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για καφέ στην Κηφισιά η Ελένη μαζί με τον Ματέο - Εντυπωσιακό το φόρεμά της

Τώρα που τα παιδιά πάνε σχολείο, ποιος την πιάνει! Πέμπτη πρωί και η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην Κηφισιά με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος την τράβηξε φωτογραφίες κι εκείνη με την σειρά της τις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Το φόρεμα της Ελένης συγκλονιστικό, όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα! Καλοκαιρινό, αεράτο και σικ.

"Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο , αν δεν εργάζεσαι , μπορείς να περπατήσεις και να γυμνάσεις για λίγο το σώμα σου και να δωσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου ... στις σκέψεις σου ! Καλημέρα πάντα με χαμόγελο κ θετικές σκέψεις", έγραψε η Ελένη στην λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes έπεσαν βροχή!

Δείτε εδώ, επίσης, την φωτογραφία που ανέβασε ο αδερφός της Ελένης μέσα από ένα συγκλονιστικό σκάφος!

Οργισμένη για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη - Διαψεύδει την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Ματέο Παντζόπουλο

Μια ανυπόστατη είδηση έκανε την εμφάνισή της νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 8/9, που αφορά τον Ματέο Παντζόπουλο! Όντας σοκαρισμένη από τα όσα διάβασα επικοινώνησα κατευθείαν με άτομο που γνωρίζει πολύ καλά την Ελένη Μενεγάκη και τον σύζυγό της και είμαι στην θέση να ανακοινώσω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr πως η Ελένη δηλώνει οργή και διαψεύδει χαρακτηριστικά όλα όσα τυπώθηκαν!

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Ciao έχοντας τίτλο στο εξώφυλλό της "Μαλέσκου - Παντζόπουλος: Το άγνωστο φλερτ από το παρελθόν" αναγράφει μέσα πως ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια της Κρήτης στο παρελθόν, πριν γνωριστεί με την Ελένη Μενεγάκη, είχαν έρθει κοντά. Για την ακρίβεια στο δημοσίευμα αναγράφεται ακριβώς:

"Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η Κρητικιά παρουσιάστρια (Η Μαλέσκου δεν είναι από την Κρητή! Δείτε εδώ από που κατάγεται πραγματικά), δεν έχουν φυσικά τίποτα στο παρόν, καθώς εκείνος είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος με την Ελένη Μενεγάκη, όμως, υπάρχει μια λεπτομέρεια που γνωρίζουν ελάχιστοι κι αυτή είναι ότι στο παρελθόν οι δυο τους είχαν ένα σύντομο φλερτ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Ματέο στην Κρήτη.

Όλα αυτά συνέβησαν αρκετό καιρό πριν εκείνος γνωρίσει την Ελένη Μενεγάξη και το συγκεκριμένο φλερτ διήρκεσε πολύ λίγο και δεν οδήγησε σε κάτι περισσότερο. Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει με κάθε λεπτομέρειες τη συγκεκριμένη ιστορία και φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα, καθώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον η ίδια αισθάνεται πολύ σίγουρη και ασφαλής στο πλευρό του Ματέο".

Ιωάννα Μαλέσκου Ματέο Παντζόπουλος φλερτ Ελένη Μενεγάκη

Ψεύτικη η είδηση για τον Ματέο Παντζόπουλο και την Ιωάννα Μαλέσκου

Δική μου πηγή, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι, διαψεύδει κατηγορηματικά, μετά από επικοινωνία της με την παρουσιάστρια το συγκεκριμένο δημοσίευμα και χαρακτηριστικά δηλώνει πως ο Ματέο Παντζόπουλος ούτε καν που γνωρίζεται με την Ιωάννα Μαλέσκου!

Να τονίσω πως η Ελένη Μενεγάκη στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με τα όσα γράφονταν γι'αυτήν αλλά τώρα που αποσύρθηκε και θέλει να περάσει με ηρεμία την ζωή της με την οικογένειά της δεν θα δεχτεί να την ενοχλήσουν ούτε να θίξουν την οικογένειά της με τον οποιοδήποτε τρόπο...