Zara: Η εκπληκτική φωτογράφιση που δίνει μαθήματα στυλ & φαντασίας

Η νέα κολεξιόν S/S 2021 του brand φωτογραφήθηκε στην έρημο της Καλιφόρνιας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Η εκπληκτική φωτογράφιση που δίνει μαθήματα στυλ & φαντασίας

Τι να πρωτοπεί κανείς για το brand αυτό, που σπάει ταμεία σε όλο τον κόσμο, που έχει πετύχει τα ρούχα και τα αξεσουάρ του να τα φοράνε γυναίκες και άντρες σε όλο τον πλανήτη, που οι συλλογές του κάθε σεζόν γίνονται εύκολα talk-of-the-town! Το Zara είναι πανταχού παρόν για να μας εκπλήσσει και όλες (άντε και όλοι!) να περιμένουμε κάθε φορά τις νέες του συλλογές με αγωνία. Και δεν είναι τυχαίο που όλα τα fashion items υποδεικνύουν τις τάσεις (δες τις 5 S/S 2021 και θα με θυμηθείς).

Ο λόγος; Μοναδικά κομμάτια, σε προσιτές τιμές, που έχουν πολλά να... πουν, από άποψη στυλ, φαντασίας, δημιουργικότητας, ενώ όλες οι τάσεις πρωταγωνιστούν και με το παραπάνω σε κάθε κομμάτι. Φυσικά όλα αυτά απογειώνονται κάθε φορά με τις επιλογές σχετικά με τις φωτογραφίσεις και τις παρουσιάσεις των συλλογών. με μια λέξη "ευφάνταστα"!

zara συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2021

Into the light: Φως & στυλ στη νέα συλλογή S/S 2021

And the shooting is... fantastic

Τα κορυφαία μοντέλα Abby Champion, Achenrin Madit και Mona Tougaard πρωταγωνιστούν στην εκστρατεία S/S21 του Zara μέσα από τον μαγικό φακό του Steven Meisel. Το γνωστό brand παρουσίασε την καμπάνια του Άνοιξη Καλοκαίρι 2021 με κορυφαία μοντέλα, σε ένα μοναδικό τοπίο με τον φωτογράφο Steven Meisel να μας δείχνει τα μοναδικά του κλικ. Η φωτογράφιση έγινε σε έρημο στην Καλιφόρνια και εμείς έχουμε φυσικά την τύχη αλλά και την ευκαιρία να θαυμάσουμε υπέροχες σιλουέτες με εκπληκτικά αξεσουάρ και αεράτα φορέματα (εσύ τσέκαρε το πιο αγαπημένο της σεζόν) να εκπέμπουν φως και στυλ!

αέρινα φορέματα συλλογή Zara S/S 2021

Τα εύσημα σε όλους

Μια έμπειρη ομάδα βρίσκεται φυσικά πίσω από όλη αυτή την εκπληκτική δουλειά, που δύσκολα μπορεί κάτι άλλο να την ξεπεράσει. και δεν είναι υπερβολές όλα αυτά, καθώς είναι πραγματικά σπάνιο για ένα brand ευρείας κυκλοφορίας να επενδύει σε τόσο προσεγμένες και αξιόλογες δουλειές για να μας παρουσιάσει τις κολεξιόν του. Ιδίοις όμμασιν... απλώς θαυμάστε και ονειρευτείτε! Τι; Τοπία, μοδάτα κομμάτια και ένα καλοκαίρι που φαντάζει μοναδικό - από όλες τις απόψεις!

φωτογράφισh νέας καμπάνιας Zara S/S 2021

Zara νέα συλλογή S/S 2021

Κίτρινο φόρεμα Zara συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2021

φωτογράφιση καμπάνια Zara S/S 2021 έρημος Καλιφόρνια

Η υπέροχη ομάδα της φωτογράφισης

Photographer: Steven Meisel
Film and Art Direction: Fabien Baron
Models: Abby Champion, Achenrin Madit, Mona Tougaard,
Collection direction and styling: Karl Templer
Make up: Diane Kendal
Hair: Guido Palau

Πάρε μια γεύση από τη φωτογράφιση...