Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Ρούχα υψηλής ραπτικής και κοσμήματα αμύθητης αξίας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Είναι αυτή η σεζόν, Award season... αγγλιστί, που το red carpet γεμίζει λαμπερές εμφανίσεις, αφού οι σταρ ανά τον πλανήτη έρχονται... ντυμένοι-υπερπαραγωγή για να παραλάβουν τα βραβεία τους και να τιμήσουν τους Οίκους haute coutute που ράβουν και κεντάνε νυχθημερόν στρας, κρύσταλλα και φτερά σε εντυπωσιακά φορέματα κατά παραγγελία! Κάπως έτσι, λοιπόν, και φέτος είδαμε looks για... Όσκαρ, αν και η πρόσκληση έγραφε: Grammy Awards 2023!

Τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έδωσαν το “παρών” την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο Crypto.com Arena της Καλιφόρνια, όπου πραγματοποιήθηκε τη 65η τελετή απονομής, φορώντας iconic δημιουργίες υψηλής ραπτικής, κοσμήματα αμύθητης αξίας και έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά – και τα... πληκτρολόγια των ειδικών της μόδας που ξεχώρισαν τις πιο καλοντυμένες προσκεκλημένες – βραβευμένες και μη!

Best dresses stars!

BEYONCE

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Δεν αποκαλείται τυχαία “Queen Bey”, αφού σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με αποκορύφωμα τα συνολικά τέσσερα βραβεία στις 9 φετινές υποψηφιότητές της! 32 νίκες συνολικά, με το φετινό Grammy να αφορά στο καλύτερο άλμπουμ χορευτικής/ηλεκτρονικής μουσικής με το “Renaissance”. Έτσι η Beyoncé μπορεί να απολαμβάνει πλέον τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του θεσμού και να δηλώνει “συγκινημένη”, με τους ειδικούς της μόδας να της... βγάζουν επίσης το καπέλο για την στυλιστική επιλογή της, που απογείωσε τη φετινή τάση “αλουμινόχαρτο”! Αστείο. Η ασημί metallic custom made δημιουργία Gucci ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις juicy αναλογίες, ενώ τα πλούσια βολάν σε στυλ “γοργονέ” έκαναν την εικόνα της ακόμα πιο... αυτοκρατορική.

TAYLOR SWIFT

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Tο μπλε deaux pieces του Roberto Cavalli (φουλ στα κρύσταλλα) δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή για την τραγουδίστρια, αφού... εμμέσως πλην σαφών αποτελούσε μια (πανέξυπνη) αναφορά στον τίτλο του άλμπουμ της “Midnights”. Όμως κανείς δεν στάθηκε μόνο εκεί... Τα σκουλαρίκια Lorraine Schwartz που επέλεξε είχαν φυσικά μοβ ζαφείρια και διαμάντια, με το κόστος τους να φτάνει το αστρονομικό ποσό των 3 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων. Για την ιστορία, πάντως, να πούμε ότι η Taylor κέρδισε για το καλύτερο μουσικό βίντεο με το «All Too Well: The Short Film».

CARDI B

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Κέρδισε σίγουρα το... Fashion Grammy με την εκκεντρική επιλογή της. Φορώντας μια 3D electric blue δημιουργία του σχεδιαστή Gaurav Gupta έμοιαζε με... κινούμενο έργο τέχνης! Το περίτεχνο φόρεμα αγκάλιαζε και αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της, δίνοντάς της παράλληλα το drama στοιχείο που απαιτεί το κόκκινο χαλί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ινδός designer έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, από όπου και τον... αλίευσε η Aμερικανίδα ράπερ για να επιμεληθεί την εμφάνισή της.

JENNIFER LOPEZ

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Σαν να βγήκε... ραντεβού με τον αγαπημένο της Ben Affleck, αφού λεπτό δεν τον αποχωρίστηκε και οι δυο τους... ερωτοτροπούσαν στο τραπέζι τους καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μόνη διακοπή η στιγμή που η Λατίνα σούπερ σταρ ανέβηκε για λίγο στην σκηνή για να δώσει το Grammy στο καλύτερο pop άλμπουμ, που κέρδισε ο Harry Styles, και πράγματι έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο Gucci φόρεμά της, που άστραψε ακόμα περισσότερο με τα Bvlgari κοσμήματά της. Τι κι αν γράφτηκαν πολλά για τη... βαριεστημένη διάθεση του Βen, εκείνος ήθελε το κορίτσι του μόνο για τον εαυτό του!

HEIDI KLUM

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Τι κι αν είσαι 49 και 10+ χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό σου, το αίμα του σούπερ μόντελ ρέει ακόμα στις φλέβες σου – και αυτό φαίνεται! Κάπως έτσι σκέφτηκε η Heidi, συνοδεύοντας στα Grammy τον άντρα της Tom Kaulitz (33 ετών, παρακαλώ) και μέλος του συγκροτήματος Tokio Hotel, επιλέγοντας μια sexy τουαλέτα του brand The Blonds με αβυσσαλέο ντεκολτέ και πολλές αλυσίδες (λίγοι τις πρόσεξαν, φυσικά!), κάνοντας τρόπον τινά τη δική της... πασαρέλα στο κόκκινο χαλί. Απίστευτα κομψή και θηλυκή ταυτόχρονα, δεν ξεπέρασε επουδενί την “κόκκινη γραμμή” του κιτς, αφού το καλλίγραμμο σώμα της υποστηρίζει ανέκαθεν και με το παραπάνω τη μεγάλη αγάπη που έχει στα “καυτά” σύνολα! Εύγε.

MUNI LONG

Φούξια “οπτασία” ήταν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτης Tony Ward μέσα στη haute couture δημιουργία τουTony Ward, με το χαμόγελό της για τη νίκη της να αποτελεί το καλύτερο ever αξεσουάρ! Πιο συγκεκριμένα έλαβε το βραβείο Best New Artist για την καλύτερη R&B Performance με το τραγούδι της “Hrs & Hrs”, που έγινε viral στο μουσικό στερέωμα την περασμένη χρονιά για την ιδιαιτερότητητά του, αφού αποτελεί έναν ύμνο στον λεσβιακό έρωτα. .

PARIS HILTON

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Μια βραδινή έξοδο στην 65η τελετή απονομής των Grammy μαζί με τον άντρα της Carter Reum απόλαυσε η Paris μετά την υποδοχή του πρώτου τους παιδιού, επιλέγοντας ένα στενό μάξι... υπέρλαμπρο φόρεμα Celine με παγέτες και βαθύ ντεκολτέ. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η σιλουέτα της παραμένει το ίδιο “καυτή” στα 42 της χρόνια, με την ίδια να λαμβάνει τα πιο θετικά σχόλια για την εμφάνισή της από τους fashion experts, που την κατέταξαν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

LOURDES LEON

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Λίγο νωρίς επέλεξε η κόρη της Madonna να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο, φορώντας head-to-toe κόκκινο! Το μάξι bra-dress Area ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ ο συνδυασμός με αξεσουάρ στο χρώμα του πάθους... έφτανε μέχρι το εντυπωσιακό της μανικιούρ. Tα “μπλινγ-μπλινγκ” πέδιλά της, διά χειρός Gianvito Rossi, ταίριαξαν με τον μεγάλο διαμαντένιο σταυρό στον λαιμό της, με την 26χρονη να κάνει εύκολα δήλωση μόδας την βραδιά των Grammy.

CAMILA CABELO

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Kατάφερε να γίνει ξανά viral, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα PatBO με πέρλες, που έμοιαζε με twin set: Bralette με μαργαριταρένιες χάντρες και μάξι φούστα με σκίσιμο δημιούργησαν ένα κομψό και ταυτόχρονα sexy αποτέλεσμα. Η 25χρονη pop star φόρεσε ασορτί σκουλαρίκια από μαργαριτάρια και διαμάντια και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, ενώ στα stories που ανέβασε στο Instagram της σχετικά με την εμφάνισή της ευχαρίστησε τον δικό μας hair expert Δημήτρη Γιαννέτο, που επιμελήθηκε το hair look της τη “μεγάλη” βραδιά.

MEGAN FOX

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Σαν... bride to be έμοιαζε η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο και μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός της, αφού εμφανίστηκε στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, ράπερ Machine Gun Kelly. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε μια μάξι στενή τουαλέτα σε ivory απόχρωση με την υπογραφή Zuhair Murad, με περίτεχνα glitter διακοσμητικά στοιχεία στο μπούστο. Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν απόλυτα ταιριαστό στη... λάμψη, όπως σχολίασαν οι ειδικοί της μόδας, αφού και οι δύο πόζαραν αγκαλιά με αστραφτερά looks.

ΚΕLSEA BALLERINI

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

Απαστράπτουσα και υπέρλαμπρη στο κόκκινο χαλί των Grammy εμφανίστηκε η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η οποία ήταν υποψήφια Grammy για την καλύτερη σόλο κάντρι ερμηνεία με το επιτυχημένο τραγούδι της "Heartfirst". Η ίδια πέτυχε να αναδείξει το εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμά της Prabal Gurung επιλέγοντας διακριτικό make-up, που άφησε την εικόνα της να αναδειχτεί στο έπακρο. Για την ιστορία του θεσμού να πούμε ότι αυτή ήταν η τρίτη υποψηφιότητά της για βραβείο, που μπορεί να μην το κέρδισε, αλλά σίγουρα έφυγε από το Crypto.com Arena... στυλιστικά κερδισμένη.

MADONNA

Grammy's 2023: Τα καλύτερα φορέματα στην 65η τελετή απονομής

“Αγνώριστη” εμφανίστηκε η 64χρονη θρυλική pop star στην σκηνή των Grammy, με τους φανατικούς θαυμαστές της να μιλούν για πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της – και μάλιστα αποτυχημένες! Η ίδια βρέθηκε στην τελετή με σύνολο Mugler και... κοτσιδάκια, για να απονείμει το βραβείο στον Sam Smith και την Kim Petras για τη συνεργασία τους «Unholy» και τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram έπεσαν βροχή: «Κορίτσι, αυτή δεν είναι εμφάνιση», «Σε παρακαλώ φέρε πίσω τα φρύδια σου!» «Χάνει τα μυαλά της», «Μοιάζεις με τον Marilyn Manson», «Ποια είναι αυτή;», «Χαλάρωσε γιαγιάκα!». Η Madonna, πάντως, δεν άφησε αναπάντητα τα μηνύματα, λέγοντας: “Αφήστε τις γυναίκες επιτέλους να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να απολογούνται”!

TAGS