Το πράσινο σατέν φόρεμα από τα Oysho ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Τρέξε να το προλάβεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πράσινο σατέν φόρεμα από τα Oysho ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε στο online κατάστημα του Oysho αυτό το σατέν πράσινο φόρεμα, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο και όχι άδικα, αφού είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ρούχο που δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας.

Πράσινο και σατέν. Ένας συνδυασμός ιδανικός για κάθε γυναίκα είτε είναι ξανθιά είτε μελαχρινή. Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση που χρειάζεσαι προκειμένου να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου φέτος το καλοκαίρι.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα φόρεμα που θα σε κάνει να μαγνητίσεις με μεγάλη άνεση όλα τα βλέμματα. Επιπλέον μπορείς να το φορέσεις σε κάθε βραδινή σου έξοδο, ακόμα και σε ένα γάμο για να κλέψεις εσύ όλη την παράσταση.

Βέβαια είναι αλήθεια ότι μας τράβηξε την προσοχή και αυτό το μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι από τα Oysho. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

Oysho σατέν φόρεμα

Το καλύτερο απ 'όλα είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 29,99€. Πρόσεξε όμως! Πρέπει να βιαστείς γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις τo πράσινο σατέν φόρεμα

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS