Πώς να φορέσεις τα ρούχα παραλίας στην πόλη

5 βασικά κομμάτια μεταμορφώνονται στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Πώς να φορέσεις τα ρούχα παραλίας στην πόλη

Καλοκαιράκι και ακόμα βρίσκεσαι διακοπές ή ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη επιστροφή. Όπως κι αν έχει το πράγμα τα ρούχα που έβαλες στη βαλίτσα σου για να διακοπάρεις στα νησιά, να κάνεις τα μπάνια σου στις παραλίες αλλά και να σουλατσάρεις στα σοκάκια δεν χρειάζεται να τα φυλάξεις βαθιά στην ντουλάπα. Ο λόγος; Τα ρούχα που φόρεσες στη θάλασσα (μαγιό, καφτάνια, πουκαμίσες κ.λπ.) μπορείς να τα βάλεις και στην πόλη αρκεί να ξέρεις πώς θα τα συνδυάσεις για να μη μοιάζουν εντελώς... θαλασσινά.

Δες λοιπόν 5 βασικά κομμάτια που θα μεταμορφώσεις για να κυκλοφορήσεις όχι μόνο στυλάτη στους δρόμους της πόλης αλλά και φουλ καλοκαιρινή, αποπνέοντας ακόμα... κυκλαδίτικη αύρα! Μάλιστα, οι αγαπημένες σου επώνυμες σού δείχνουν τις πιο έξυπνες ιδέες για το styling!

Θυμήσου πώς θα φορέσεις τα καφτάνια, την αγαπημένη τάση του καλοκαιριού.

Παρεό σαν φούστα

To φόρεσες πολύ με τα μαγιό σου, μπικίνι ή ολόσωμο ανάλογα με τον σωματότυπό σου, και το ευχαριστήθηκε πολύ στις διακοπές. Δεν θέλεις να το αποχωριστείς εύκολα οπότε μπορείς κατά την επιστροφή σου στην πόλη να το φορέσεις ως φούστα, αρχικά με ένα τοπ σε παρόμοιες αποχρώσεις και στη συνέχεια με ένα λεπτό πλεκτό πολοβεράκι για να δημιουργήσεις μια πιο σικάτη εμφάνιση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήδη το βάζει με το αγαπημένο της στενό μπλουζάκι και κάνει θραύση.

Δες εδώ πώς κρατιέται σταθερή στα κιλά της.

Μάξι πλεκτό φόρεμα

Από τα πιο αγαπημένα και στυλάτα φορέματα της παραλίας, αφού είναι και μοδάτο και σούπερ σέξι. Ένα πλεκτό φόρεμα στην αγαπημένη σου απόχρωση σίγουρα δεν έλειψε από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, συνδυάζοντάς το ιδανικά με το μαγιό σου. Τώρα που επιστρέφεις στην πόλη θα το φορέσεις σαν φόρεμα με σανδάλια και από μέσα ή θα βάλεις πάλι το μαγιό σου ή (αν είσαι τολμηρή) ένα όμορφο σετ εσώρουχα, αφήνοντας σε κοινή θέα τα κάλλη σου. Εναλλακτικά μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα body σε παρόμοια απόχρωση, που είναι πιο safe επιλογή. Η Caroline Daur σού δείχνει τον τρόπο.

  • Σου προτείνω αυτό το υπέροχο μαύρο κορμάκι από τα Zara μόνο με 3,99 ευρώ!

κορμάκι zara

Θα το βρεις εδώ

Το shirt dress σαν πουκάμισο

Πόσο βολικό κομμάτι στις διακοπές. Το περίφημο πουκαμισοφόρεμα δεν λείπει από τις επιλογές μας αφού μας βγάζει ασπροπρόσωπες τόσο στην παραλία όσο και στη βόλτα μας στο νησί. Μην το στερηθείς και το φθινόπωρο, αφού θα το βάλεις σαν πουκάμισο μέσα από το τζιν σου όπως κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα μπορείς μα αφήσεις ανοιχτά τα κουμπιά και να βάλεις από μέσα το αγαπημένο σου τοπάκι ή το τοπ από το μπικίνι σου!

Δες πώς θα φορέσεις το crop top σου!

Το μπικίνι σαν τοπ με κοστούμι

Θα το φοράς και θα θυμάσαι τις βουτιές που έκανες στις διακοπές. Το τοπ από το μπικίνι σου μπαίνει για τα καλά στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα και εξελίσσεται όπως του αξίζει! Φόρεσέ το μέσα από ένα κοστούμι σε μία από τις αποχρώσεις του, όπως κάνει η Κατερίνα Καινούργιου, και δημιούργησε ένα σούπερ στυλάτο σύνολο που θα ευχαριστηθείς όλες τις ώρες της μέρας.

Το ολόσωμο σαν body

E΄λιναι ίσως από τις πιο κλασικές προτάσεις, να βάλεις το ολόσωμο μαγιό σου σαν body είτε με τη φούστα είτε με το παντελόνι ή με το σορτς σου. Είναι μια safe επιλογή και βολική συνάμα, αφού δεν χρειάζεται να προβληματιστείς και πολύ με τους συνδυασμούς. Η Φαίη Σκορδά αγαπά πολύ αυτή την τάση και την υιοθετεί μόλις επιστρέψει στην πόλη από τις διακοπές της. Εάν, μάλιστα, φορέσεις ψηλοτάκουνα και τα ανάλογα αξεσουάρ και κοσμήματα θα έχεις δημιουργήσει ένα υπέρκομψο και σικάτο look.