Must-have: To μαύρο leather top από τα Zara μόνο με €9,99

Θα το φορέσεις με όλα σου τα ρούχα όλο τον χρόνο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Mπήκε το φθινόπωρο και εσύ σίγουρα έχεις ξεσκαρτάρει την ντουλάπα σου, έχει ξεχωρίσει καλοκαιρινά από φθινοπωρινά ρουχαλάκια, έχεις τσεκάρει τις τάσεις της σεζόν (αν όχι, δες εδώ) και είσαι έτοιμη να αγοράσεις ό,τι σου λείπει. Επειδή, λοιπόν, η μεταβατική αυτή εποχή δυσκολεύει τις περισσότερες fashionistas στο στυλιστικό κομμάτι, θα σου προτείνω μια έξυπνη λύση, που μπορείς να αξιοποιήσεις σύμφωνα με το στυλ σου αλλά και με βάση τα ρούχα που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Το διαχρονικό και πολυαγαπημένο μαύρο leather top θα το βρεις στα Zara μόνο με €9,99, οπότε τρέξε να το αποκτήσεις - και δεν θα χάσεις.

Γιατί να το επιλέξεις το Zara leather top

Το μαύρο leather top είναι ένα κομμάτι-πασπαρτού στα all-day looks σου, για πολλούς στυλιστικούς λόγους και σίγουρα θα γίνει το δικό σου αγαπημένο, που δεν θα το βγάλεις από πάνω σου μέχρι την επόμενη άνοιξη. Κι αν δεν πάει το μυαλό σου, δες γιατί πρέπει να το εντάξεις στη λίστα με τα αγαπημένα σου fashion items.

σύνολο zara

  • Φοριέται το ίδιο εύκολα με τζιν και με σατέν παντελόνι, ενώ μαζί του θα κάνεις το ιδανικό athleisure.
  • Θα το βάλεις μέσα από το ανδρόγυνου τύπου κοστούμι σου, για να χαρίσεις μια θηλυκή πινελιά στο look.
  • Θα αναδείξεις μαζί του όλα σου τα κολιέ και μάλιστα το layering το σωστό, που θα μάθεις πώς γίνεται εδώ.
  • Εάν είσαι τολμηρή θα το φορέσεις φέτος μαζί με τη μεγάλη τάση της χρονιάς, ένα short-shorts, ήτοι με το πολύ καυτό σορτσάκι σου. Απαραίτητα με οπάκ κλασόν και ένα oversized σακάκι από πάνω.
  • Θα το αναδείξεις στην sporty εκδοχή του, με ένα cargo παντελόνι και τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια.
  • Θα το βάλεις στις γιορτές που πλησιάζουν με μια metallic παντελόνα ή μάξι σατέν φούστα, δημιουργώντας ένα glam σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
  • Με το τζιν παντελόνι σου και ψηλοτάκουνα πέδιλα, θα κάνεις την τέλεια βραδινή εμφάνιση.

Το μαύρο στράπλες τοπ από τα Zara

Μαλακό δέρμα και καλή εφαρμογή, αφού αγκαλιάζει το σώμα, δεν μπορείς να το αφήσεις να... πέσει κάτω. Η τιμή του μάλιστα το κάνει ακόμα πιο... απολαυστικό.

leather top zara

Θα το βρεις εδώ