Total pink: Το τέλειο barbiecore look και πώς να το πετύχεις

Δες την πιο στυλάτη πρόταση και ξεχώρισε!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Eίναι το χρώμα της σεζόν, αφού από το καλοκαίρι τα στυλιστικά μας όνειρα έχουν γεμίζει με ροζ αποχρώσεις. Ένα χρώμα αγαπημένο των μικρών κοριτσιών αλλά και για τις κοπέλες που αγαπούν το girly στυλ. Το ροζ κάνει δυναμική την παρουσία του στους δρόμους του κόσμου είτε σε μονοχρωμίες είτε επιλέγοντας στοχευμένα αξεσουάρ. Συνήθως δυσκολεύεσαι να το επιλέξεις, επειδή φοβάσαι το αποτέλεσμα και αρνιέσαι να προσθέσεις στο look σου μια νότα "χαριτωμενιάς" και γλύκας - σαν την τσιχλόφουσκα ένα πράγμα.

Επώνυμες και μη το έχουν βάλει στην ντουλάπα του σε πλείστες μορφές και δεν το μετάνιωσαν, οπότε μπορείς να δεις το look που σου προτείνω και να κάνεις τη διαφορά. Αν πάλι δεν σε πείσω, διάλεξε τα κομμάτια χωριστά και κάνε μαζί τους τα δικά σου... στυλιστικά μπερδέματα.

Ροζ χείλη : 10 παιχνιδιάρικα ροζ lipsticks που πρέπει να δοκιμάσεις!

pink look

SHUTTERSTOCK

Τα μυστικά για να πετύχεις το τέλειο total pink look

Η Barbie έδωσε... ρέστα το καλοκαίρι και οι δρόμοι πλημμύρισαν με κορίτσια κάθε ηλικίας ντυμένα στα ροζ. Το μακιγιάζ μας ακολούθησε την ίδια λογική και πολλές (τολμηρές) κοπέλες επέλεξαν να βάψουν... ροζ τα μαλλιά τους. Οπότε μια pink... mania δημιουργήθηκε ανά τον κόσμο, ορίζοντας παράλληλα και τις τάσεις της μόδας, που θέλει το χρώμα αυτό πρώτο στη λίστα με τις αποχρώσεις του χειμώνα. Δες πώς θα το φορέσεις σωστά και δημιούργησε το look που σου προτείνω.

  • Προτίμησε πιο "λερωμένους" τόνους ροζ, ειδικά εάν δεν είσαι φανατική της... Barbie, για να μην βγάζει μάτι το look σου.
  • Σπάσε την χρωματική μονοτονία με ένα μαύρο αξεσουάρ (παπούτσια, ζώνη, τσάντα, μαντίλι) για να νιώσεις λίγο καλύτερα!
  • Συνδύασε το total pink με metallic αξεσουάρ, για ένα πιο chic αποτέλεσμα.
  • Για να ροκάρεις λίγο παραπάνω, δοκίμασε ένα καλσόν δίχτυ σε μαύρο χρώμα και ένα biker δερμάτινο jacket (δες πώς το φοράει η Σταματίνα Τσιμτσιλή) με το ροζ lingerie φόρεμά σου.
  • Οι πέρλες θα χαρίσουν έα ρετρό attitude στο outfit και εσύ θα αναβιώσεις με τον καλύτερο τρόπο το vintage style.

Οι προτάσεις μου

ροζ παλτό

Θα το βρεις εδώ

ροζ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

ροζ πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ

ροζ μαντίλι

Θα το βρεις εδώ

ροζ τσαντάκι

Θα την βρεις εδώ