Βρήκαμε τα αγαπημένα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη

Ταιριάζουν με όλα και κάνουν fashion statement

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι το φετίχ των περισσότερων γυναικών και όσα ζευγάρια κι αν έχουν στην ντουλάπα τους ποτέ δεν είναι αρκετά. Τα παπούτσια ολοκληρώνουν ιδανικά ένα outfit, ενώ μπορούν εύκολα να λειτουργήσουν ως κόσμημα στα πόδια μας, επιλέγοντας κομμάτια που κάνουν δήλωση μόδας.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στα μοδάτα πέδιλα, που συνδυάζει με όλα της τα looks, ενώ ένα ζευγάρι δεν λείπει από τη σούπερ ενημερωμένη γκαρνταρόμπα της, αφού της χαρίζει έξτρα στυλ και απογειώνει και το πιο minimal σύνολο.

Τα it-πέδιλα της Ελένης

Tα επιλέγει στην εκπομπή της και τα φοράει και στις εξόδους της, αφού με τα πέδιλα αυτά μπορεί να κάνει τις πιο stylish εμφανίσεις εντός και εκτός πλατό. Μάλιστα, ξέρουμε καλά πως οι επιλογές της "παρουσιάστριας της καρδιάς μας" γίνονται αυτόματα μόδα, αφού εκείνη έχει την ικανότητα να δημιουργεί στυλ, ξεχωρίζοντας με τα looks της.

ελενη στυλ

Ένα ζευγάρι μοδάτες animal printed platforms Dukas με ψηλό τακούνι έχουν γίνει η πρώτη της επιλογή, αφού της χαρίζουν έξτρα στυλ και μάλιστα μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με ένα μονόχρωμο σύνολο, δημιουργώντας την πιο κομψή και ταυτόχρονα trendy εμφάνιση. Η ίδια είναι γνωστή fan του Έλληνα σχεδιαστή, επιλέγοντας πολλές από τις δημιουργίες του στα looks της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα 2 πιο cool ever φθινοπωρινά σύνολα

Πού θα τα βρεις

Ο Dukas είναι γνωστός σχεδιαστής που αγαπά να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια, τα οποία επιλέγουν διάσημες εντός και εκτός συνόρων, με τα παπούτσια του να ξεχωρίζουν σε κάθε εμφάνιση. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τα αγαπημένα πέδιλα της Ελένης, που θα αναδείξουν τα σύνολά σου και θα κάνουν τα βήματά σου να τραβήξουν όλα τα βλέμματα.Δεν έχεις παρά να θυμηθείς και το αγαπημένο της φθινοπωρινό σύνολο!

πεδιλα dukas

Θα τα βρεις εδώ

Αντίγραψε το look

Aν θέλεις να πας το στυλ σου ένα βήμα παραπέρα, δοκίμασε τον συνδυασμό της "βασίλισσας της TV", με λευκό jumpsuit accessfashion

λευκή φόρμα

Θα την βρεις εδώ

ή εναλλακτικά μια ολόσωμη denim φόρμα, που είναι και big trend του φθινοπώρου.

denim

Θα την βρεις εδώ