Accessorize it! Αναβάθμισε την καθημερινή σου τσάντα με τον πιο απλό τρόπο

Χάρισέ της statement και πολυτελές ύφος

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η τσάντα είναι το φετίχ κάθε γυναίκας και όσες και να έχει ποτέ δεν είναι αρκετές. Μικρές, μεγάλες, statement κομμάτια ή δημιουργίες από πολυτελή brands, απλές και καθημερινές,όποια κι αν έχεις στην ντουλάπα σου ήρθε η ώρα να της δώσεις μια νέα εικόνα - πιο μοδάτη και στοχευμένη.

Η νέα τάση που είδαμε στις πασαρέλες S/S 2024 θέλει να στολίσεις την τσάντα σου με διάφορα αξεσουάρ και μάλιστα με πολλά μαζί. Στον Οίκο Miu Miu οι τσάντες είχαν πάνω τους κορδόνια, μπρελόκ, αλυσίδες, αρκουδάκια, μικρότερες τσάντες και πάει λέγοντας. Μάλιστα, το μπρελόκ είναι αυτό το απρόσμενο αξεσουάρ που είδαμε σε πολλά catwalks!

To περίφημο customization δεν είναι νεόκοπο στον χώρο της μόδας και των τσαντών, αφού όλες οι γυναίκες αγαπούν να κρεμάνε διάφορα μπιχλιμπίδια στην τσάντα τους. Πολλοί Οίκοι, μάλιστα, το κάνουν εδώ και χρόνια, με τον Hermes να λατρεύει τα μεταξωτά φουλάρια ενώ η Balenciaga για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 τοποθέτησε λουκέτα και κλειδιά στις τσάντες της, με τον Louis Vuitton να ακολουθεί τα βήματά της.

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Είτε διαθέτεις στην γκαρνταρόμπα σου μια τσάντα απλή είτε μια πιο πολυτελή, ο τρόπος είναι ίδιος και στις δύο περιπτώσεις. Απόκτησε διάφορα διακοσμητικά, από χρωματιστά κορδόνια, μακριές αλυσίδες με charms, μπρελόκ της αρεσκείας σου, αρκουδάκια ή γουνάκια, μαντίλια ακόμα και το κραγιόν σου(!) και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Κρέμασε πολλά μαζί στα λουριά της τσάντας και άφησέ τα να πουν τη δική τους ιστορία μέσα από κάθε σου εμφάνιση. Ο σκοπός εδώ είναι να μεταμορφώσεις ένα κλασικό και minimal κομμάτι σε μια τσάντα που θα κάνει δήλωση μόδας και θα γίνει το iconic item στο look σου.

Διάλεξε αξεσουάρ για την τσάντα σου

μπρελόκ

Μπρελόκ, €55, Karl Lagerfeld

πορτοφολάκι τσάντας

Πορτοφολάκι, €50,99, Pinko

αρκουδάκι μπρελόκ

Αρκουδάκι, €59,99, Tous

λουρί τσάντας

Λουράκι, €38,99, Guess

μαντίλι τσάντας

Μαντίλια, €3,70 το τεμ., youniquelab.gr

αλυσίδα τσάντας

Αλυσίδα, €154,99, Marks Jacobs

αλυσίδα κινητού

Αλυσίδα, €19,99, Guess

θήκη κραγιόν

Θήκη κραγιόν, Carolina Herrera, €26,68, atticadps.gr