7 σύνολα για να δείχνεις 5 κιλά πιο αδύνατη - Κάνε τους σωστούς συνδυασμούς

Όλα τα ρούχα ταιριάζουν σε όλες αρκεί να ξέρεις τον τρόπο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Θέλεις να έχεις μια κομψή και καλλίγραμμη σιλουέτα και τα ρούχα που επιλέγεις να βοηθούν το σώμα σου να αναδεικνύεται και να τονίζονται τα δυνατά σου σημεία; Δεν χρειάζεται πολύ κόπος για να το πετύχεις, αρκεί να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς και να μάθεις μερικά tips που θα σε κάνουν να δείχνεις 5 κιλά πιο αδύνατη!

Εάν κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη σκέφτεσαι πως τα μερικά κιλάκια παραπάνω που έχεις δεν σε βοηθούν να ντυθείς όπως επιθυμείς, τότε ή δεν γνωρίζεις καλά το σώμα σου ή έχεις λανθασμένη αντίληψη για το σχήμα του!

«Συχνά είμαστε εξαιρετικά επικριτικοί με τον εαυτό μας και επικεντρωνόμαστε σε πράγματα που δεν μας αρέσουν πάνω μας», λέει η Rachel Matthews Burton, στυλίστρια από το Τορόντο. «Με αυτό τον τρόπο, κάνουμε πολύ κακό στο στυλ μας».


Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνεις ρούχα που ταιριάζουν για παράδειγμα στη μεγάλη σου περιφέρεια ή στη λίγη κοιλίτσα παραπάνω ή ακόμα στο κοντό σου ύψος, αφού δεν υπάρχει λόγος να ψωνίζεις με βάση το σώμα σου.

Μπορείς εύκολα να το μεταμορφώσεις, εφαρμόζοντας μερικά στυλιστικά tricks και κάνοντας φυσικά τους σωστούς συνδυασμούς ρούχων.

7 σύνολα για να δείχνεις 5 κιλά πιο αδύνατη

Φαρδύ παντελόνι + στενό top

Tip: Προτίμησε ψηλόμεση γραμμή, που λεπταίνει και μην κάνεις το λάθος να βάλεις φαρδύ πουλόβερ, γιατί θα φανείς τεράστια. Το φωτεινό χρώμα θα τραβήξει το βλέμμα και κανείς δεν θα δώσει σημασία στα αδύναμα σημεία του σώματός σου.

Total black

Tip: Κλασικός κανόνας που πάντα πιάνει. Η μονοχρωμία του μαύρου αδυνατίζει και εσύ θα το ενισχύσεις ακόμα περισσότερο φορώντας καλσόν (είναι και μεγάλη τάση φυσικά) και ψηλοτάκουνα.

Φαρδιά ζώνη

Tip: Για να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτής σιλουέτας δέσε μια φαρδιά ζώνη στη μέση σου ακόμα και με το παλτο σου. Να θυμάσαι, επίσης, ότι οι ζώνες με διακοσμητικά λειτουργούν σαν... ψευδαίσθηση, αφού όλα τα βλέμματα θα πέσδουν εκεί.

Κολάν με φαρδύ πουλόβερ

Tip: Βασικός κανόνας στη μόδα: Στενό με φαρδύ και το ανάποδο, όσον αφορά σε tops και bottoms. Οπότε ακολούθησε την πεπατημένη και επίσχυσε το "αδυνάτισμα" με ψηλοτάκουνα.

Pencil φούστα και φαρδύ πουλόβερ

Tip: Για σένα που έχεις πιο αδύνατα πόδια και μεγαλύτερο όγκο στο πάνω μέρος του σώματος, τόνισε το καλό σου σημείο. Μην υπερβάλλεις φυσικά στον όγκο του πουλόβερ, γιατί θα είναι δυσανάλογο το αποτέλεσμα στο look. Βάλε ένα μακρύ κολιέ για να... μακρύνεις τη σιλουέτα.

Bold total look

Tip: Ποιος είπε ότι επειδή έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω τα φωτεινά χρώματα είναι απαγορευτικά; Φόρεσε total look στο χρώμα της επιλογής σου και δημιούργησε αυτόματα μια ψηλόλιγνη σιλουέτα.

Φανελάκι μέσα από τζιν παντελόνι


Tip: Το χρησιμοποιούν όλα τα κορίτσια της μόδας γιατί λεπταίνει! Ένα φανελάκι μέσα από το παντελόνι σου με οτιδήποτε από πάνω κάνει τη μεσούλα πιο αδύνατη. Κι αν βάλεις και μια λεπτή ζωνίτσα στη μέση, τότε θα καταπλήξεις με το σύνολο.