Αυτό είναι το κόλπο για να μην σκιστεί ποτέ το καλσόν σου

Πιάνει 100% και είναι άκρως αποτελεσματικό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Πόσο μπορεί να χαλάσει η μέρα σου με ένα απλό... ατύχημα! Εκεί που έχεις ετοιμαστεί να φύγεις για δουλειά και το look σου είναι φανταστικό ή να βγεις ραντεβού και είσαι χάρμα ιδέσθε στον καθρέφτη, ουπς, μια τρυπούλα στο αγαπημένο σου καλσόν και ένας πόντος φεύγει σιγά-σιγά και... βασανιστικά! Δράμα!

Και ειδικά φέτος που τα καλσόν είναι μεγάλη τάση σε πολλά σχέδια και χρώματα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό - και στυλιστικά και οικονομικά.

Αν θέλεις, λοιπόν, να αποφύγεις αυτή την άβολη στιγμή, που θα χαλάσει όλη την εικόνα ενός outfit, δεν έχεις παρά να διαβάσεις στη συνέχεια ένα κόλπο από τη γιαγιά, που πιάνει 100% και δεν πρόκειται να ξαναδείς... δέρμα μέσα από το καλσόν σου.

Και όχι, δεν χρειάζεται να έχεις μαζί σου ένα διάφανο βερνίκι νυχιών για να σταματήσεις την... κατρακύλα των πόντων αν φυσικά έχεις φροντίσει από πριν ανα κάνεις το σωστό.

Το κόλπο για να μην σκιστεί ποτέ ξανά το καλσόν σου

Ακούμε κατά καιρούς διάφορα και διαβάζουμε ακόμα περισσότερα σχετικά με τα καλσόν, που είναι αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών, και πώς θα διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση. Τα πλένουμε προσεκτικά, βάζουμε κρέμα στα χέρια και τα πόδια μας λίγο πριν τα φορέσουμε και κάνουμε... τον σταυρό μας να μην μπλεχτούν κάπου και σκιστούν την ώρα που είμαστε έξω ή στη δουλειά.

Καλά όλα αυτά αλλά δες το "ουάου" κόλπο που θα βοηθήσει το καλσόν σου να μην σκιστεί ποτέ ξανά και να παραμείνει ολοκαίνουργιο για περισσότερο καιρό. Ακολούθησε τα βήματα... σωτηρίας ενός καλσόν και θα με θυμηθείς όταν το βάλεις με τα αγαπημένα σου ρούχα:

  • Μόλις αγοράσεις το καλσόν σου (ό,τι σχέδιο κι αν είναι, εκτός φυσικά από ένα πολύ χοντρό οπάκ που δεν... κινδυνεύει) βρέξ' το με νερό.
  • Βάλ'το μέσα σε μια νάιλον σακουλίτσα και κλείσε.
  • Απευθείας στην κατάψυξη για 24 ώρες - μην σου φαίνονται πολλές λόγω της λαχτάρας να φορέσεις το νέο σου καλσόν, γιατί μετά θα το φοράς για μήνες!
  • Άφησέ το την επόμενη μέρα να ξεπαγώσει καλά και να στεγνώσει. Είναι έτοιμο!

* Η διαδικασία αυτή ενισχύει της ίνες του νάιλον και αυτές, όταν επανέλθουν στη φυσιολογική θερμοκρασία, χαλαρώνουν και ελευθερώνουν την πίεση που ασκείται μεταξύ τους. Οπότε την επόμενη φορά το σκίσιμο θα είναι δυσκολότερο.