Τα 5 καλύτερα fashion apps για να απογειώσεις το στυλ σου

Κατέβασέ τα στο κινητό σου τώρα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είσαι κορίτσι που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και σου αρέσει να μαθαίνεις οτιδήποτε νέο συμβαίνει σε αυτό τον κόσμο. Παρακολουθείς όλες τις αγαπημένες σου influencers στο Instagram και στο Tik Tok, ξέρεις απέξω κι ανακατωτά τις fashionistas, τσεκάρεις τις επώνυμες εντός και εκτός συνόρων στις σελίδες τους και φυσικά διαβάζεις τη ΜΟΔΑ στο youweekly.gr.

Μέχρι εδώ καλά. Ξέρεις, όμως, ότι υπάρχουν και διάφορα fashion apps που μπορούν να σε βοηθήσουν να είσαι πλήρως ενημερωμένη ανά πάσα στιγμή σχετικά με τη μόδα, να μαθαίνεις πρώτη τις τάσεις στον κόσμο και να δημιουργείς τα πιο μοδάτα σύνολα στην γκαρνταρόμπα σου χωρίς να σπαζοκεφαλιάζεις;

Τι όχι; Δες λοιπόν στη συνέχεια τα 5 καλύτερα fashion apps που έχουν στο κινητό τους οι πιο ενημερωμένες fashionistas και κατέβασέ τα τώρα.

5 καλύτερα fashion apps για να κατεβάσεις τώρα στο κινητό σου

Με την τεχνολογία στο pick της, η μόδα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, οπότε τα fashion apps δεν είναι κάτι καινούργιο στη ζωή μας. Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν εφαρμογές για κινητά που μας δίνουν μαγικές συμβουλές στυλ, tips για το πώς θα αλλάξουμε την εικόνα μας, που σίγουρα είναι χρήσιμα για να δημιουργήσουμε ένα μοδάτo image και να είμαστε στυλάτες και στοχευμένες στις τρέχουσες τάσεις.

Τα fashion apps κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη όταν θέλουμε να κάνουμε συνδυασμούς με ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας, να βάλουμε τα σωστά παπούτσια και να σετάρουμε τα ιδανικά αξεσουάρ. Επίσης μπορείς να κάνεις αγορές online αλλά και να ανταλλάσσεις φωτογραφίες με άλλα κορίτσια, παίρνοντας ιδέες η μία από τα looks της άλλης. Θέλεις περισσότερα; Ε, δες τα 5 fashion apps που σου προτείνω και ξεκίνα το download!

Indyx

app lyst

Το Indyx είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης της γκαρνταρόμπας που προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ψηφιακών καταλόγων, προσωπικού στυλ και επιλογών μεταπώλησης.

Προσφέρει εβδομαδιαίες προτάσεις ρούχων από στυλίστες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες αξιοποιούν στο έπακρο την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα τους. Είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για όποιον θέλει να βελτιώσει το προσωπικό του στυλ και να κάνει ενημερωμένες επιλογές γκαρνταρόμπας.

Latitude

app fashion

Το Latitude είναι μια καινοτόμα εφαρμογή που συνδυάζει τη μόδα με την πρόγνωση καιρού. Επιμελείται προτάσεις ρούχων με βάση τις καιρικές συνθήκες της ημέρας και έχει σχεδιαστεί για να κάνει την σχέση μας με την ντουλάπα λιγότερο αγχωτική.

Παρέχει επίσης λεπτομερείς προγνώσεις καιρού για να εξασφαλίσει ότι το ντύσιμό σου είναι τόσο μοντέρνο όσο και λειτουργικό.

Pureple

app style

Το Pureple Outfit Planner είναι μια εφαρμογή που ψηφιοποιεί την γκαρνταρόμπα και προσφέρει αυτοματοποιημένες προτάσεις ρούχων. Χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να μάθει τις προτιμήσεις του στυλ σου, κάνοντας την επιλογή ρούχων παιχνιδάκι.

Οι χρήστες μπορούν να κατηγοριοποιήσουν τα αντικείμενα της ντουλάπας τους, να προσθέσουν τα επιθυμητά κομμάτια από διαδικτυακές πηγές και να δημιουργήσουν μια εικονική ντουλάπα. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για όσους απολαμβάνουν να πειραματίζονται με διαφορετικά στυλ.

Smart Closet

app looks

Το Smart Closet έχει σχεδιαστεί για εκείνες που αναζητούν έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης της γκαρνταρόμπας τους. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους, προσφέροντας λειτουργίες όπως αφαίρεση φόντου για πιο καθαρή εμφάνιση.

Το Smart Closet περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία λίστας για ταξίδι, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ταξιδιώτες.

Stylebook

app fashion

Το Stylebook είναι μια εικονική εφαρμογή ντουλάπας που εξυπηρετεί την σχολαστική οργάνωση της γκαρνταρόμπας και τον προγραμματισμό ρούχων που θα φορέσεις. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες των ρούχων τους, να τα κατηγοριοποιήσουν και να δημιουργήσουν σύνολα για διάφορες περιστάσεις.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της εφαρμογής είναι η ικανότητά της να βοηθά τους χρήστες να πακετάρουν αποτελεσματικά για ταξίδια, προτείνοντας ρούχα και διασφαλίζοντας ότι περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα.