Κάν' το όπως οι fashionistas: Το στυλιστικό τρικ που θα απογειώσει το τζιν σου

Μια λεπτομέρεια που θα αλλάξει αυτόματα την εμφάνισή σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το αγαπάμε στο maximum και το φοράμε διαρκώς, πρωί και βράδυ χωρίς σταματημό. Το χέρι μας πάει αυτόματα στο τζιν παντελόνι μόλις σκεφτούμε να ντυθούμε και να βγούμε - για όποια έξοδο κι αν πρόκειται! Σε όλα τα χρώματα και σχέδια έχει μια περίοπτη θέση στην ντουλάπα μας και όσα και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά.

Τα φοράμε με ποικίλλους τρόπους, τα συνδυάζουμε με όλα μας τα tops και τα παπούτσια και είμαστε σίγουρες ότι για άλλη μία φορά θα είμαστε καλοντυμένες, αφού η επιλογή του τζιν είναι το λιγότερο... safe. Φέτος τα τζιν φοριούνται πολύ και τα είδαμε σε πασαρέλες διάσημων Οίκων σε total looks, ενώ τα wide-leg είναι must-have items της σεζόν.

Τα κορίτσια της μόδας τα τιμούν και με το παραπάνω στα προφίλ τους στο Instagram και οι επώνυμες δύσκολα τα αποχωρίζονται. Με όλα αυτά λοιπόν στο μυαλό μας θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά φέτος, επιλέγοντας ένα denim σύνολο που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε σχέδιο, αφού ανάλογα με τον σωματότυπό σου θα διαλέξεις αυτό που σου πηγαίνει. Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, για να απογειώσεις το τζιν σου; Να εφαρμόσεις ένα στυλιστικό τρικ όπως οι fashionistas.

Το στυλιστικό τρικ που θα απογειώσει το τζιν σου

Το κάνουν οι fashionistas, για να αναδείξουν ακόμα και το πιο απλό τζινάκι τους. Ένα στυλιστικό τρικ που θα βοηθήσει κι εσένα να μεταμοφώσεις το κλασικό denim look σου. Ποιο είναι αυτό; Φοράνε το παντελόνι τους με ψηλοτάκουνα και αυτόματα του χαρίζουν έξτρα πόντους στυλ.

Αν αγαπάς το εκλεπτυσμένο γούστο και θέλεις να είσαι κλασάτη και elegant ακόμα και στις casualwear εμφανίσεις σου δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να φορέσεις το τζιν σου με high heels και να ξεχωρίσεις. Προτίμησε κλασικές γόβες, mules ή και πέδιλα, εστιαζοντας πάντα στο τακούνι, που πρέπει αυστηρά να είναι στιλέτο.

Μην ξεχάσεις ένα σημαντικό σημείο: Εάν το παντελόνι σου είναι φαρδύ ή αρκετά μακρύ, δίπλωσε το ρεβέρ για να αναδείξεις το στυλ σου και να φανούν τα... γοβάκια σου. Φέτος δοκίμασε τα λευκά παπούτσια αλλά και ένα ζευγάρι μπορντό, για να κάνεις δήλωση μόδας. Αν είσαι τολμηρή, το κόκκινο είναι η επιλογή σου!