Με αυτό το κόλπο θα κάνεις το ανοιξιάτικο πανωφόρι σου να δείχνει σαν καινούργιο

Ένα στυλιστικό τρικ που θα ανανεώσει αυτόματα την εμφάνισή σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είναι αυτή η στιγμή της άνοιξης που ανοίγεις την ντουλάπα σου και όλα σου φαίνονται ντεμοντέ και παλιακά. Τα περισσότερα κομμάτια είναι σε σκούρα χρώματα, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ δεν σε προδιαθέτουν για να ντυθείς σύμφωνα με την εποχή.

Το πρώτο πράγματα (ρούχο) που κοιτάζεις είναι ένα ελαφρύ πανωφόρι, για να το φορέσεις το πρωί, να το βγάλεις μετά και να το βάλεις πάλι το βράδυ, προκειμένου να μην κρυώνεις. Είναι αυτό που λέμε το must-have της άνοιξης, που μας βοηθά να βγούμε στυλάτες από αυτή τη μεταβατική εποχή, πριν καλοκαιριάσει.

Είτε μιλάμε για σακάκι είτε για καμπαρντίνα είτε για ελαφρύ καπιτονέ μπουφάν ή για το αγαπημένο σου cardigan, όλα σου φαίνονται "out". Πριν ετοιμαστείς, ωστόσο, να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, σκέψου έξυπνα και μεταμόρφωσε κάθε κομμάτι ξεχωριστά εφαρμόζοντας ένα απλό κόλπο, που θα του αλλάξει... όψη!

Το κόλπο που θα κάνει το ανοιξιάτικο πανωφόρι σου να δείχνει σαν καινούργιο

Μπορεί να το έχεις βαρεθεί, να σου φαίνεται anti-trend, να δείχνει εκτός μόδας, αλλά από την άλλη είναι ένα κομμάτι που θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις στα ανοιξιάτικα looks σου - και μάλιστα το έχεις ανάγκει αυτή τη μεταβατική σεζόν, που μια κάνει κρύο μια ζέστη.

Το πανωφόρι σου δεν χρειάζεται να το "παροπλίσεις" στην ντουλάπα, αναζητώντας κάτι πιο φρέσκο για τη νέα σεζόν. Υπάρχει ένα κοινό μυστικό, κόλπο ή έξυπνο τρικ (πες το όπως θέλεις), που θα σε βοηθήσει να το επικαιροποιήσεις και να δείχνει σαν καινούργιο.

Μάλιστα φέτος είναι από τις πιο hot τάσεις της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2024, αφού το είδαμε σε όλα σχεδόν τα catwalks. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια λεπτή ζώνη, που δεν την φοράς φυσικά μόνο με το παντελόνι σου, την οποία θα δέσεις στη μέση σου, δημιουργώντας φρέσκο στυλ σε κάθε πανωφόρι.

Σοφιστικέ, προσεγμένο, εκλεπτυσμένο στυλ και από την άλλη θα θαυμάσεις μια λεπτή σιλουέτα, αφού βάζοντας μια ζώνη στη μέση αυτόματα φαίνεσαι πιο αδύνατη! Δοκίμασε το κόλπο αυτό πάνω σε ένα φαρδύ σακάκι, στο λεπτό σου μπουφάν ή στη φαρδιά σου ζακέτα και θα δεις αμέσως τη διαφορά στον καθρέφτη σου! Τόσο απλά.