Sagiakos: Τα γαμπριάτικα παπούτσια που κάνουν τη διαφορά!

Για ένα σούπερ στυλάτο look στο πλευρό της νύφης!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Sagiakos: Τα γαμπριάτικα παπούτσια που κάνουν τη διαφορά!

Για να διαλέξεις τα γαμπριάτικα παπούτσια σου δεν χρειάζεται να τρέχεις εδώ κι εκεί! Στον Sagiakos θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για την ωραιότερη μέρα της ζωή σου - και φυσικά για να σταθείς επάξια στο πλευρό της νύφης στυλάτος και υπέρκομψος.

Με εμπειρία πολλών ετών η εταιρεία Sagiakos αυτήν τη στιγμή αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους του χώρου στην ελληνική αγορά, διαγράφοντας ήδη μια επιτυχημένη και ανερχόμενη πορεία, προσφέροντας ποιοτικά ρούχα και παπούτσια για κάθε γούστο και στυλ.

Στον Sagiakos θα βρεις τα γαμπριάτικα παπούτσια που κάνουν τη διαφορά

Δεν χρειάζεται να δυσκολευτείς και πολύ, αφού μπορείς να επιλέξεις ένα από τα 6 καταστήματα Sagiakos ή να μπεις στο sagiakos.gr και να εμπιστευτείς τους ειδικούς, που θα σε ενημερώσουν για όλες τις τρέχουσες τάσεις και θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό ζευγάρι γαμπριάτικα παπούτσια που ταιριάζει με το κοστούμι σου.


Μέσα από μια πλούσια συλλογή, θα δοκιμάσεις άπειρες προτάσεις, για να καταλήξεις στο δικό σου ζευγάρι παπούτσια, που θα φορέσεις τη μεγάλη μέρα και θα είσαι άνετος και στυλάτος δίπλα στη μέλλουσα νύφη.

Με στόχο τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών, με σεβασμό και συνέπεια, εδώ θα απολαύσεις εξαιρετική ποιότητα, μοναδική εξυπηρέτηση και ιδιαίτερες προτάσεις που ακολουθούν πάντα με τις πιο πρόσφατες τάσεις της διεθνούς μόδας, ενώ διάσημα brands θα σε καταπλήξουν. Πάρε μια ιδέα...

μαύρα λουστρίνι

Λουστρίνι, €149, Boss

μαύρα δετά

Δετά, €119, Sagiakos

μαύρα αντρικά

Με δύο υφές, €149, Boss

μπλε αντρικά

Mπλε, €79, Baerchi

μπορντό αντρικά

Μπορντό, €129, Lendini

Info