Teo beauty consultans: Προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε τύπο μαλλιών από top hair experts!

Μάθε περισσότερα για επιτυχημένη πορεία των κομμωτηρίων TΕΟ.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Teo beauty consultans: Προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε τύπο μαλλιών από top hair experts!

Με μια ιστορία που πηγαίνει αρκετά χρόνια πριν τα κομμωτήρια Teo αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει μοναδική μέσα από μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών για το χρώμα στα μαλλιά, την κουπ, το styling και όχι μόνο! Πίσω από το Teo beauty consultans βρίσκεται ο Γιώργος Σφακιανάκης, ο οποίος δίπλα στον ΤΕΟ έμαθε την τέχνη της κομμωτικής και τα μυστικά της αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη των κομμωτηρίων το 1994, των οποίων πλέον και ηγείται. (δες και τα κουρέματα που κάνουν τα μακριά μαλλιά σου να δείχνουν πιο stylish)

Έκτοτε ο ίδιος μαζί με την καλλιτεχνική του ομάδα δημιούργησε προτάσεις μόδας και ομορφιάς συμμετέχοντας παράλληλα σε πολλά events μεταξύ των οποίων το 1st Hellenic Fashion Week2005, η Eurovision 2006, το Madwalk 2015 αλλά και ο παγκόσμιος θεσμός Μόδας Trend Vision 2003, συμμετοχές που ανέδειξαν και τα κομμωτήρια ΤΕΟ.

Λίγα λόγια για το Teo beauty consultans: Tι υπηρεσίες θα βρεις εδώ;

Με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα, Παρίσι, Λονδίνο, Τελ Αβίβ, Μιλάνο, Βαρκελώνη κ.ά., τα Teo beuty consultans διανύουν μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κομμωτικής με πιστές πελάτισσες που εδώ και χρόνια εμπιστεύονται τα κομμωτήρια για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν.

teo_color

Στόχος των κομμωτηρίων Teo beauty consultans είναι να κάνει κάθε επισκέπτρια να χαλαρώσει προκειμένου να απολαύσει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα βρει εδώ. Μάλιστα η νέα εικόνα των κομμωτηρίων μέσα από ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον ενισχύει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Σημείωσε ότι χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους οι Hair expet του χώρου θα σου προτείνουν το κατάλληλο χρώμα, κουπ ή χτένισμα για τα μαλλιά σου, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ από τους Makeup Artists του Teo beauty consultans.

Info

  • Teo beauty consultans
  • Διεύθυνση: Χαρ. Τρικούπη 46 Κηφισιά, Κύπρου 75 Γλυφάδα, Ηρώων Πολυτεχνείου 6 Ν. Ερυθραία
  • Τηλ: 6946018143
  • www.teo.gr
  • Facebook:www.teo.gr
  • Instagram: teohairdesign