Βίκυ Καγιά: Τα παπούτσια της είναι γεμάτα λάμψεις και κοστίζουν 2.222 ευρώ! Θα τα έδινες;

Τα αξίζουν και με το παραπάνω!

Βίκυ Καγιά: Τα παπούτσια της είναι γεμάτα λάμψεις και κοστίζουν 2.222 ευρώ! Θα τα έδινες;

Τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά είναι γεμάτα λάμψεις και κοστίζουν 2.222 ευρώ! Θα τα έδινες; Εμείς σίγουρα ναι!

Η Βίκυ Καγιά, σαν μοντέλο, έχει απίστευτα καλλίγραμμο σώμα. Έτσι λοιπόν, μπορεί να φορέσει - και να υποστηρίξει- κυριολεκτικά τα πάντα!

Στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με statement πέδιλα! Τα πέδιλα της, ήταν magenda και γεμάτα λάμψεις από στρας! Φυσικά, μόλις τα είδαμε πάθαμε σοκ και ψάξαμε να τα εντοπίσουμε. Τα βρήκαμε από την εταιρία Christian Louboutin και αν και δεν είναι ιδιαίτερα... φτηνά τα θέλουμε κολασμένα! Για να είμαστε ακριβείς, κοστίζουν 2.222 ευρώ αλλά θα τα φοράς μια ζωή! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά παπούτσια
Βίκυ Καγιά παπούτσια GNTM

Βίκυ Καγιά: Τα παπούτσια που φόρεσε θυμίζουν γιαγιάς και έχουν φέρει πολλές αντιδράσεις! Εσύ θα τα φορούσες;

Αυτά τα παπούτσια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά, θυμίζουν γιαγιάς και έχουν φέρει πολλές αντιδράσεις, τόσο θετικές, όσο και αρνητικές. Εσύ θα τα φορούσες;

Σαν κριτής του GNTM, αλλά και μοντέλο, προσέχεις τις εμφανίσεις της και θέλει όλα τα κομμάτια που επιλέγει να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Ωστόσο, μερικές φορές επιλέγει κομμάτια που φέρνουν πολλές αντιδράσεις, αφού δεν τα φοράνε όλοι, παρά μόνο οι πολύ τολμηροί.

Βίκυ Καγιά: Με αυτά τα παπούτσια, την κοίταγαν όλοι στα πόδια της! Μόνο με 35 ευρώ!

Στην παρακάτω εμφάνιση της, η Βίκυ Καγιά, επέλεξε να φορέσει ένα παπούτσια που πολλοί θεωρούν πως μοιάζει με αυτά που φοράνε οι γιαγιάδες, καθώς έχουν το ίδιο κόψιμο και ύφος.

Εσείς θα τα φορούσατε;

Βίκυ Καγιά παπούτσια

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 55 ευρώ για αυτά τα παπούτσια και έχουν ήδη εξαντληθεί! Είναι σε έκπτωση...

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μόνο με 55 ευρώ για αυτά τα παπούτσια και έχουν ήδη εξαντληθεί! Είναι σε έκπτωση και έχουν τρελάνει τους πάντες!

Η πάντα fashionista Βίκυ, ξέρει τι να βάλει για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε, μετά από καριέρα 20 ετών και παραπάνω, παίζει την μόδα στα δάχτυλα.

Η Βίκυ Καγιά πρόσφατα φωτογραφήθηκε με ένα ζευγάρι παπούτσια που μας έγινε εμμονή! Τα ψάξαμε, τα βρήκαμε και μάλιστα είναι σε έκπτωση. Μιλάμε για τα μποτάκια της σε snake print και κόκκινο χρώμα, που κυκλοφορούν από την εταιρία migato και κοστίζουν πλέον από 65, 55 ευρώ! Εσύ ακόμα να τα πάρεις; Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά: "Έπεσε" στην αγκαλιά άλλου άνδρα! Η φωτογραφία που βγήκε με μόνο τρία κλικ!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 55 ευρώ για αυτά τα παπούτσια και έχουν ήδη εξαντληθεί! Είναι σε έκπτωση...