Ζέτα Μακρυπούλια: Η μαύρη τουαλέτα της είχε αποκαλυπτικό σκίσιμο! Περπατούσε και όλα τα μάτια ήταν πάνω της, ακόμη και του Χατζηγιάννη!

Θύμισε star του Hollywood!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η μαύρη τουαλέτα της είχε αποκαλυπτικό σκίσιμο! Περπατούσε και όλα τα μάτια ήταν πάνω της, ακόμη και του Χατζηγιάννη!

Η μαύρη τουαλέτα της της Ζέτας Μακρυπούλια είχε ένα ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι και στο στήθος. Όλα τα μάτια ήταν πάνω της όταν περπατούσε, ακόμη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια στα επεισόδια του «The final four» πραγματοποιούσε εντυπωσιακές εμφανίσεις, που πάντα τραβούσαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στον ημιτελικό, η Ζέτα Μακρυπούλια, επέλεξε να φορέσει μια άκρως φαντασμαγορική τουαλέτα η οποία θύμισε star του Hollywood που ήταν έτοιμη να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Ήταν μαύρη maxi και είχε ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι, αλλά και στο στήθος της, το οποίο έκανε και όλη την διαφορά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, όπως και την ημέρα που φόρεσε το top με τα πούπουλα.

Ζέτα Μακρυπούλια μαύρη τουαλέτα The final four

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε μαύρο φόρεμα με κλειστό λαιμό! Έχει όμως άνοιγμα στο στήθος που... αναστάτωσε μέχρι και τον Χατζηγιάννη!

Μαύρο φόρεμα με κλειστό λαιμό φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια. Έχει όμως άνοιγμα μπροστά στο στήθος που... αναστάτωσε μέχρι και τον Μιχάλης Χατζηγιάννη, αφού είναι πολύ αισθησιακό.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ γύρισε την εορταστική εκπομπή και πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση επί πλατό.

Όπως είδαμε σε ένα από τα instastories της, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο μπορεί να είχε κλειστό λαιμό, ωστόσο στο στήθος είχε ένα πολύ εντυπωσιακό κόψιμο, χωρίς βέβαια να είναι προκλητικό.

Στο μακιγιάζ της επέλεξε τους γήινους τόνους, ενώ έπιασε τα μαλλιά της πίσω σε έναν χαμηλό κότσο.

Πριν λίγες ημέρες, ακόμη μια εμφάνιση της τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ζέτα Μακρυπούλια φόρεμα

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαύρο φόρεμα που προκάλεσε χαμό! Μέχρι και ο Χατζηγιάννης τα «έχασε»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια προκάλεσε χαμό με το μαύρο φόρεμα που φόρεσε, αφού μέχρι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τα «έχασε»!

Εχθές, είδαμε την καλλονή παρουσιάστρια στην παρουσίαση του «Final Four», του ΑΝΤ1 και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνιση που έκανε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτήν την φορά έκανε μια εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, που θα μπορούσε να σταθεί κάλλιστα και σε απονομή βραβείων του εξωτερικού, αφήνοντας μας όλους έκπληκτους ακόμη και τον σύντροφο της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Γύρισε την πλάτη της και ο Χατζηγιάννης είδε "αστεράκια"! Το κορμί της είναι.. θανατηφόρο!

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα one-shoulder maxi φόρεμα Yannis Laskos με σκίσιμο που έφτανε μέχρι ψηλά στο πόδι και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε, όπως κάθε φορά, ο Στέφανος Βασιλάκης, ενώ το μακιγιάζ της η Γωγώ Νικηφοράκη, οι οποίοι απογείωσαν όλο look της, όπως μοναδικά ξέρουν να κάνουν!

Δείτε την εμφάνιση της: