Σία Κοσιώνη: Το πράσινο φόρεμα της γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Με γόβες του ίδιου χρώματος «έλαμψε»!

Γιόρτασε το νέο έτος με τον Μπακογιάννη στο πλευρό της!

Σία Κοσιώνη: Το πράσινο φόρεμα της γυάλιζε από... χιλιόμετρα! Με γόβες του ίδιου χρώματος «έλαμψε»!

Το πράσινο φόρεμα της Σίας Κοσιώνη γυάλιζε από... χιλιόμετρα σε βραδινή έξοδο της. «Έλαμψε» συνδυάζοντας το με γόβες του ίδιου χρώματος.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε την αλλαγή του χρόνου στο πλευρό του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη και το χαμόγελο της δεν έσβησε λεπτό από το πρόσωπο της.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε την αντίστροφη μέτρηση στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα έχοντας στο πλευρό του επί σκηνής αγαπημένους καλλιτέχνες.

Από δίπλα του δεν έφυγε λεπτό η Σία Κοσιώνη, η οποία ήταν μια κούκλα με το πράσινο όλο παγιέτες φόρεμα της που γυάλιζε όταν έπεφταν πάνω του τα φώτα. Το συνδύασε με πράσινες επίσης γόβες που «έκλεψαν την παράσταση.

Τατιάνα Στεφανίδου - Σία Κοσιώνη: Άλλη παρουσιάστρια είχε φορέσει πρώτη το φόρεμά τους!

Μία άλλη γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εκείνη φόρεσε πρώτη το φόρεμα με το οποίο έκαναν κοινή εμφάνιση η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Κοσίωνη!

Η φωτογραφία-αποκάλυψη και όλη η αλήθεια!

Στη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα.

Ωστόσο άλλη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης είναι εκείνη που φόρεσε πρώτη το συγκεκριμένο ρούχο!

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δημοσίευσε και την σχετική φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Τάτυ, Σία κάτω τα χέρια από το φόρεμα. Εγώ το φόρεσα πρώτη…».

undefined

Σία Κοσιώνη: Στη "φόρα" η πραγματική της ηλικία! Θα πάθετε πλάκα με το νούμερο!

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις δημοσιογράφους που έχουν καταφέρει να τραβήξουν την προσοχή από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο γυαλί. Επιτέλους βγήκε στη "φόρα" η πραγματική ηλικία της και μόλις ακούσετε το νούμερο θα πάθετε σίγουρα πλάκα!

Την αγαπημένη δημοσιογράφο την απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου έχει κερδίσει το κοινό με την ευστροφία της και τις γνώσεις της.

Την ίδια στιγμή είναι και η πιο τρυφερή μαμά, αφού δεν παραλείπει να βρίσκει χρόνο για να περνάει με τον μονάκριβο γιο της!

Λίγοι είναι ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος λοιπόν, γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1980 και είναι 39 ετών!