Βίκυ Καγιά: Το μαύρο πανωφόρι της, έχει γούνα σε καφέ! Είναι ξεκάθαρα... on top!

Το μεγαλύτερο GNTM ever!

Βίκυ Καγιά: Το μαύρο πανωφόρι της, έχει γούνα σε καφέ! Είναι ξεκάθαρα... on top!

Το μαύρο πανωφόρι της Βίκυς Καγιά, έχει γούνα σε καφέ! Είναι ξεκάθαρα.. on top, όπως λέει και ένας στίχος από το τραγούδι τίτλων του GNTM!

To fashion icon, μπορεί να πήγε στα χιόνια, όπως σας γράψαμε χτες αλλά δεν ξεχνάει το άψογο στιλ της! Έβαλε το μαύρο πανωφόρι της, «πέταξε» και μια γούνα πάνω στο κεφάλι (σαν λεπτομέρεια) και μας τρέλανε.

Μόνο η Βίκυ Καγιά θα ισορροπούσε την κομψότητα τόσο άψογα με το στιλ και αν δεν πάρει αυτή άριστα τότε.... ποια; Σίγουρα πάντως, αν πας μια βόλτα προς τα χιόνια σήμερα, αξίζει να κάνεις copy the look της Βίκυς!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι και όλοι κοίταγαν τα καφέ μποτάκια της! Είναι «εμμονή»!

H Βίκυ Καγιά φόρεσε το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι και όλοι κοίταγαν τα καφέ μποτάκια της! Είναι «εμμονή» και σίγουρα θα τα θέλεις και εσύ...

Η παρουσιάστρια, παρέδωσε μαθήματα στιλ για μια ακόμη φορά με το look της! Έβαλε μια κάπα σε καρό, έβαλε και το πιο λαμπερό της χαμόγελο και μας τρέλανε κανονικά!

Η Βίκυ Καγιά, επέλεξε μποτάκια σε καφέ λουστρίνι από την εταιρία migato τα οποία και μπορείς να βρεις σε πολύ προσιτή τιμή... Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και τα σούπερ στιλάτα μποτάκια της από δέρμα φιδιού;

Βίκυ Καγιά: Το μουσταρδί μποτάκι της προκαλεί φρενίτιδα! Κλείνει με φερμουάρ στο πλάι!

Φρενίτιδα προκαλεί το μουσταρδί μποτάκι της Βίκυς Καγιά. Κλείνει με φερμουάρ στο πλάι και ήταν στα hot trends του 2019, και πλέον στου 2020.

Το αγαπημένο μοντέλο είναι γνωστό για τις εντυπωσιακές και πολύ στιλάτες εμφανίσεις της. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζουν και τα παπούτσια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Καγιά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά looks που έχει πραγματοποιήσει, και όχι μόνο.

Σε μια από τις φωτογραφίες της, την είδαμε να ποζάρει στο φακό φορώντας απίστευτα μουσταρδί μποτάκια από την εταιρία Migato. Το συγκεκριμένο στιλ είναι στα hot trends και θα τα λατρέψεις.

Αυτά βέβαια, δεν είναι τα μόνα παπούτσια που μας έχουν «μαγέψει»...