Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε «φωτιά» με κόκκινο φόρεμα και δαντέλα! Οι ροζ γόβες, έκαναν την διαφορά...

Get her look!

Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε «φωτιά» με κόκκινο φόρεμα και δαντέλα! Οι ροζ γόβες, έκαναν την διαφορά...

Η Ελένη Μενεγάκη τα κατάφερε και έβαλε «φωτιά» με κόκκινο φόρεμα το οποίο είχε και δαντέλα σε μια λεπτομέρεια που έκανε αν μη τι άλλο εντύπωση! Οι ροζ γόβες, έκαναν την διαφορά στο σύνολο και αν θέλεις να αντιγράψεις το look της, έχουμε λεπτομέρειες!

Η παρουσιάστρια του Alpha παρέδωσε μαθήματα στιλ με την εμφάνισή της! Το κόκκινο φόρεμα ανέδειξε τέλεια την σιλουέτα της και το ζωνάκι της τόνισε τη μέση! Το look ταίρια απίστευτα με ροζ nude γόβες και πήρε από εμάς το 10άρι!

Αν είσαι καλεσμένη κάπου επίσημα, κάνε copy the look άφοβα αφού η Ελένη σου δείχνει πώς να είσαι στιλάτη όλη μέρα! Για την ιστορία να πούμε πως οι γόβες ήταν από την Νak και το φόρεμα Serendipity! Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της και πάρτε ιδέες:

Την είδατε και σε πρόσφατη φωτογραφία με την μαμά της; Ειναι φοβερά ντυμένη....

Ελένη Μενεγάκη: Σε έκπτωση το κόκκινο φόρεμά της από βελούδο! Από 238 ευρώ τώρα....

Σε έκπτωση το κόκκινο φόρεμά της Ελένης Μενεγάκη από βελούδο! Από 238 ευρώ τώρα.... μπορείς να το βρεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή! Η ίδια άλλωστε, φημίζεται για το στιλ της και κάθε της ρούχο ξεπουλάει!

Η Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε το εν λόγω φόρεμα την ημέρα των γενεθλιών της Βαλέριας, την οποία και γιόρτασε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από όταν ήταν μωρό.

Εμείς, πάθαμε εμμονή με το συγκεκριμένο κόκκινο και χρυσό φόρεμα από βελούδο και το εντοπίσαμε και μάλιστα με έκπτωση. Από 238 ευρώ τώρα μπορείς να το βρεις στα 214! Προσοχή, όμως, έχουν μείνει λίγα κομμάτια αφού ό,τι φοράει η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha ξεπουλάει! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram: