Το ρούχο της Στεφανίας στην Eurovision θα κοστίζει χιλιάδες ευρώ - Θα είναι μοναδικό κομμάτι

Θα έχει αέρα από Φουρέιρα το ρούχο! Πάταγος!

Το ρούχο της Στεφανίας στην Eurovision θα κοστίζει χιλιάδες ευρώ - Θα είναι μοναδικό κομμάτι

Βγήκαν οι πρώτες πληροφορίες για το ρούχο της Στεφανίας στην Eurovision και θα είναι ένα μοναδικό κομμάτι. Μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ αλλά είμαστε σίγουροι πως θα τα αξίζει όλα μιας και θα σαρώσει

Η ίδια άλλωστε, έχει υπέροχα πόδια και πρόσφατα την είδαμε και με μίνι φόρεμα. Η Στεφανία, έχει υπέροχα πόδια και αν μη τι άλλο, πρέπει οπωσδήποτε να τα αναδείξει στην σκηνή.

Μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κούκου” και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Στεφανία Λυμπερακάκη φαίνεται πως θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision με δημιουργία της σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια, αναμένεται να δημιουργήσει ένα ρούχο - αποκάλυψη όπως έκανε και με την Ελένη Φουρέιρα στα Όσκαρ. Η Ελένη εξάλλου, τις πάτησε όλες κάτω με το look και σίγουρα θα κάνει το ίδιο και η Στεφανία αν εμφανιστεί με δημιουργία από στρας όπως η Φουρέιρα. Από εμάς, καλή επιτυχία!

Και κάτω από το συγκεκριμένο ρούχο, εμείς προτείνουμε στην Στεφανία μποτάκι αλά Παπαρίζου στην Eurovision

Η Στεφανία πρόκειται να πάει στην Eurovision με την Ελλάδα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι παπούτσια θα βάλει. Εμείς προτείνουμε μποτάκι αλά Παπαρίζου γιατί έτσι το 12άρι θα είναι σίγουρο. Άλλωστε η ίδια είναι καλλονή και έχει και την απαραίτητη σκηνική παρουσία!

Η αλήθεια είναι πως χτες γράψαμε πως έχει υπέροχα πόδια, και θα τους ταίριαζε άψογα ένα μποτάκι σε ροκ mood! Η Στεφανία, μπορεί άνετα να το υποστηρίξει και θα δέσει αρκετά με την φρεσκάδα της ηλικίας της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως είναι αρκετά νεαρή.

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Instagram με ένα γκρι φόρεμα σακάκι σε πόζα σούπερ αισθησιακή! Εμείς, παρατηρήσαμε τα υπέροχα παπούτσια της (τα οποία και θέλουμε κολασμένα btw) και τα προτείνουμε με τα μάτια κλειστά για την εμφάνισή της στην σκηνή. Σίγουρα η Ευρώπη θα παραμιλήσει, όπως είχε κάνει και τις 2 φορές με την Έλενα Παπαρίζου!

Δείτε την σχετική ανάρτηση: