Θα είσαι η σταρ της παραλίας με αυτή την λευκή τουνικ από τα Oysho

Μόνο για γκράντε περιστάσεις...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα είσαι η σταρ της παραλίας με αυτή την λευκή τουνικ από τα  Oysho

Μόλις φορέσεις αυτή την υπέροχη λευκή τουνίκ που βρήκαμε στα καταστήματα Oysho θα είσαι χωρίς αμφιβολία η σταρ της παραλίας μιας και είναι το ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις!

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα αξεσουάρ προκειμένου να είσαι αυτή που θα λάμψει στην παραλία.

Τα Oysho έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση μιας και σου προτείνουν την πιο στιλάτη τουνίκ που θα αγαπήσεις και δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου!

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στο πιο παιχνιδιάρικο ολόσωμο μαγιό που βρήκαμε!

Μπορεί να μην έχεις ακόμα τη δυνατότητα να πας για ψώνια, ωστόσο το online store σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όλες τις αγορές σου!

oysho τουνικ

Κοστίζει 22,99 και θα τη βρεις εδώ.

Συνδύασε τη λευκή τουνίκ με το πιο στιλάτο και "φλογερό" κόκκινο μαγιό

Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις μία λευκή τουνίκ με το πιο φλογερό κόκκινο μαγιό μπικίνι που θα κάνει όλη την παραλία να σε κοιτάζει.

Είτε είσαι μελαχρινή είτε είσαι ξανθιά, είναι σίγουρο πως αυτό το μαγιό θα σου ταιριάξει τέλεια και θα κάνει την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα σου να ξεχωρίζει μέσα στην παραλία.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και κοντεύει να εξαντληθεί!

μαγιό oysho

Κοστίζει 17,99 και θα τη βρεις εδώ

TAGS