Το πιο παιχνιδιάρικο μαγιό των Oysho είναι αυτό το ολόσωμο καρό

Ετοιμάσου για το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πιο παιχνιδιάρικο μαγιό των Oysho είναι αυτό το ολόσωμο καρό

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις δικό σου αυτό το "παιχνιδιάρικο" ολόσωμο μαγιό που βρήκαμε στα online καταστήματα του Oysho! Είναι καρό και δε θα το βγάλεις από πάνω σου όλο το καλοκαίρι.

Ναι, το ολόσωμο μαγιό είναι και πάλι στη μόδα φέτος το καλοκαίρι και πρέπει χωρίς αμφιβολία να το δοκιμάσεις και να κάνεις την πιο λαμπερή εμφάνιση στην παραλία.

Μπορεί προς το παρόν να μην μπορούμε να πάμε για ψώνια, ωστόσο στο online store του Oysho, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι νέες τάσεις στα μαγιό και δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν έτσι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βικγουρέ κολάν που θα σε βοηθήσει να αθληθείς στο σπίτι!

Ετοιμάσου λοιπόν να κάνεις τα ψώνια σου! Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το μαγιό που χρειάζεσαι για τις φετινές διακοπές σου.

μαγιό Oysho

Κοστίζει 35,99 και θα το βρεις εδώ.

Πήγαινε με στιλ στην παραλία με το καρό μαγιό σου και αυτή την τσάντα θαλάσσης

Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις το στιλάτο μαγιό σου, με την πιο στιλάτη ψάθινη τσάντα που μπορείς να βρεις στα Oysho.

Ευρύχωρη για να χωράει μέσα την πετσέτα σου και όλα όσα χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου στην παραλία, αυτή η τσάντα με τα πομ πομ είναι η τέλεια λύση για εσένα.

Τρέξε λοιπόν να προλάβεις να την αγοράσεις προκειμένου να την έχεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Κοστίζει 27,99 και θα τη βρεις εδώ.

TAGS