Αθλήσου στο σπίτι με το γκρι βιγκουρέ κολάν από τα Oysho

Αγόρασε το και ξεκίνα τη γυμναστική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθλήσου στο σπίτι με το γκρι βιγκουρέ κολάν από τα Oysho

Τώρα με τον αυτοπεριορισμό πολλά είναι τα trends που έχουν βγει στα social media για να περάσει η ώρα ευχάριστα. Ένα από αυτά είναι τα challenge γυμναστικής. Αν λοιπόν θέλεις να το κάνεις, σου προτείνω να αθληθείς με αυτό το γκρι βιγκουρέ κολάν που θα βρεις στα Oysho.

Μην επαναπαύεσαι επειδή είναι κλειστά τα γυμναστήρια και οι personal trainer έχουν σταματήσει. Κράτησε την σιλουέτα σου με γυμναστική στο σπίτι και μην αφήσεις το σώμα σου να χαλαρώσει ή να κάνει κυτταρίτιδα από τις πολλές λιχουδιές που θα καταναλώνεις.

Εγώ σου βρήκα το κατάλληλο και πιο στιλάτο κολάν για να κάνεις την γυμναστική σου άνετα στο σπίτι. Συνδύασε το με ένα τοπάκι ή μια λευκή μπλούζα, βάλε δυνατά την μουσική και ξεκίνα τις ασκήσεις για να βγεις fit από την καραντίνα.

Αυτό είναι το γκρι βιγκουρέ κολάν από τα Oysho

Πρόκειται λοιπόν για το κολάν γκρι βιγκουρέ απλής ύφανσης με ψηλή μέση από διπλό ύφασμα και μήκος μέχρι τον αστράγαλο. Έχει εσωτερική τσέπη στην πίσω πλευρά της μέσης και λεπτομέρειες με διχτυωτά τμήματα κατά μήκος των δύο ποδιών.

Κολάν με τμήματα mesh

Oysho κολάν γυμναστικής

Σύνθεση

  • Εξωτερικό: 44% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ,
  • 34% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ,
  • 22% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Φόδρα:

  • 46% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ,
  • 34% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
  • 20% ΕΛΑΣΤΙΝΗ


Τώρα που δεν μπορείς να πας στο γυμναστήριο, είναι η τέλεια ευκαιρία για λίγη καλή γυμναστική στο σπίτι όπως είπα παραπάνω. Τα Oysho σου έχουν επίσης την τέλεια ευκαιρία να αγοράσεις το πιο άνετο και στιλάτο biker's shorts που θα σε βοηθήσει να κάνεις όλες τις ασκήσεις σου με ευκολία!

TAGS