Κάνε γυμναστική στο σπίτι με αυτό το biker's shorts απ'ο τα Oysho

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνε γυμναστική στο σπίτι με αυτό το biker's shorts απ'ο τα Oysho

Τώρα που δεν μπορείς να πας στο γυμναστήριο, είναι η τέλεια ευκαιρία για λίγη καλή γυμναστική στο σπίτι. Τα Oysho σου έχουν την τέλεια ευκαιρία να αγοράσεις κι εσύ το πιο άνετο και στιλάτο biker's shorts που θα σε βοηθήσει να κάνεις όλες τις ασκήσεις σου με ευκολία!

Τι κι αν έχουμε μείνει στα σπίτια μας; Η γυμναστική μας δε χρειάζεται να τελειώσει εδώ! Πάρε λοιπόν τηλέφωνο τον γυμναστή σου, ή μπες στο Youtube και βάλε μπρος ένα σωρό εύκολες ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο ρούχο για την περίσταση, το οποίο δεν είναι άλλο από το πολύ άνετο biker's shorts που είδαμε να γίνεται η τελευταία τάση της μόδας φέτος το χειμώνα.

Μόλις το είδαμε στα Oysho τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και είναι το ρούχο που πρέπει να έχεις για την γυμναστική σου, είτε αυτή γίνεται στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο.

Και μην ανησυχείς που τα μαγαζιά είναι κλειστά και δεν μπορείς να ψωνίσεις, μπορείς άνετα να κάνεις τις αγορές σου online από το site του Oysho!

Το κολάν που βρήκαμε κοστίζει 25,99 και θα το βρεις εδώ

Μιας και θα είσαι στο online store του Oysho, πρέπει να δεις και αυτή την ινδική τουνίκ!

κολάν oysho

Όσο για το τι θα φορέσεις από πάνω, τα Oysho σου έχουν και πάλι τη λύση με το πιο βολικό αθλητικό σουτιέν

Τίποτα καλύτερο από ένα άνετο κολάν και ένα ακόμη πιο άνετο αθλητικό σουτιέν, που θα κάνουν τη γυμναστική σου να φανεί παιχνιδάκι.

Τα Oysho βρήκαν και πάλι τη λύση και είναι εξαιρετικά οικονομική, μιας και το μπουστάκι που σου βρήκαμε κοστίζει μόλις 22,99.

Όταν λοιπόν πας να αγοράσεις το biker's shorts, μη διστάσεις και ρίξε στο καλάθι σου και αυτό το μπουστάκι που θα βρεις εδώ

TAGS