Η ενημέρωση της Δούκισσας Νομικού που αφορά όλες τις γυναίκες

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ενημέρωση της Δούκισσας Νομικού που αφορά όλες τις γυναίκες

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της συλλογής της στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική ενημέρωση η οποία αφορά όλες τις γυναίκες που είναι λάτρης της υπέροχης συλλογής κοσμημάτων της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες ένα υπέροχο πρότζεκτ το οποίο φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, το οποίο ανυπομονεί καθημερινά για τα νέα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν.

Τα κοσμήματά της είναι πραγματικά ένα κι ένα και η Δούκισσα Νομικού ξέρει να τα αναδεικνύει και με το παραπάνω μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή είναι η ενημέρωση της Δούκισσας Νομικού που αφορά όλες τις γυναίκες

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν μέσα από ένα insta story που ανέβασε η παρουσιάστρια, ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στo online κατάστημά της.

Δούκισσα Νομικού εκπτώσεις

Από την άλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Δείτε τη εδώ.

Η δημόσια έκκληση της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η δημόσια έκκληση που έκανε η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί συστηματικά μέσω αναρτήσεων της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει δώσει και διάφορες συμβουλές.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες θέλησε να βοηθήσει στο να βρεθεί μια οικογένεια σε ένα πανέμορφο αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο βρέθηκε να ζει μόνο του στο δρόμο, φοβισμένο και ταλαιπωρημένο.

«Βρέθηκε αυτό το πολύ γλυκό κουταβάκι στο Ναύπλιο παρατημένο κάτω από αυτοκίνητα. Ψάχνει μια οικογένεια που να το αγαπάει γιατί εκείνο έχει άπειρη αγάπη να μοιράσει», έγραψε στην ανάρτηση της η Δούκισσα Νομικού.

Να σημειώσουμε πως και πριν λίγες ημέρες, η Δούκισσα Νομικού προκάλεσε συγκίνησης με μια ανάρτηση της όπου αναφέρθηκε στον πόνο και την δυστυχία.

Δούκισσα Νομικού έκκληση instagram